Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

Win 11'e geçmek gerçekten gerekli mi

özellik/performans/güvenlik güncelleştirmeleri alamazsın bende win10 seviyordum daha akıcı arayüz vs ama yapacak bir şey yok muhtemelen desteği bitirdikleri gün tahmini 1 yıl veya 6 ay daha güvenlik güncelleştirmesi yayınlarlar sonrasında illaki win11 e geçmek zorunda kalacaksın
  2. M.Barisk

Windows 11 22h2 düzeltildimi güncellemelimiyim ?

tamam o zaman güncelliyorum teşekkür ederim herkese :D
  3. M.Barisk

nvidia ekran kartlarında düşük performans ve işlemci düşük kullanım
  4. M.Barisk

Redditte ve birçok yerde windows 11 22h2 sürümünün sorunlu olduğu haberi vardı bilgisayarıma bugün 22h2 güncellemesi geldi sizce beklemelimiyim yoksa güncellemelimiyim ?
  5. M.Barisk

Minidump Dosyamı inceleyebilirmisiniz ?

https://drive.google.com/file/d/1UwGRSM7FlM0tPmZ4PMqKg6OUp367jhx6/view?usp=sharing Minecraft Açmaya Çalıştığımda mavi ekran hatası alıyorum yardım edermisiniz
  6. M.Barisk

Oyun Açmaya Çalıştığımda Mavi Ekran Alıyorum

https://drive.google.com/file/d/1eMYxJYj0SlPHHzj7wyMu8kZXtKi5ERvs/view?usp=sharing Minidump klasörüm bu yardım edermisiniz ?
  7. M.Barisk

Bildiğiniz Güvenli Klonlama Programı Varmı ?

HDD'den SSD'ye İşletim Sistemi atacaktım bildiğiniz güvenli klonlama programı varmı
  8. M.Barisk

Eset NOD 32 Deneme Sürümü Bug

what ?
  9. M.Barisk

AMD High Performance Plan Ve Yüksek Performans Güç Planları Arasında Fark Varmıdır ?

Sizce ikisi arasında fark varmıdır hangisini seçmeliyim ?
  10. M.Barisk

Bilgisayarım Aniden Yeniden Başlatıldı Nedenini Anlayamadım Yardım Edermisiniz

Aldığım Hata Bu: Günlük Adı: System Kaynak: Microsoft-Windows-WER-SystemErrorReporting Tarih: 24.12.2020 19:12:32 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Hata Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-2COPKHP Açıklama: Bu bilgisayar bir...
  11. M.Barisk

Windows 10 Gamer Edition ?

Arkadaşlar Youtube'da Gezinirken Karşıma Windows 10 Gamer Edition Diye Bir başlık çıktı böyle bir işletim sistemi varmış bu doğrumu düşünceleriniz neler ?
  12. M.Barisk

Win 10 pro key etkinleştirme

internette ucuza oem dijital kodlar satılıyo onlardan alabilirsin bende işe yaradı yoksada geçebilirsin
  13. M.Barisk

En güncelden bir önceki sürümü kurarsam sıkıntı yaşarmıyım win 10 pro

yaşamazsın ama sen garantiye al güncel sürümü indir
Geri