Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Modding Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021

Arkadaşlar ben bu isoyu indirdim ve formatladım ama tedirginim edge hesabımıda girdim ***** gibi yani tüm parola vs eşitledi :D bu arkadaş güvenilir mi?
  2. MR Glemsi

Microsoft Edge güncelleme sonrası renk bozukluğu

Arakdaşlar daha yeni güncelledim sanırım bu sefer büyük bir güncelleme geldi daha sonra bazı renkler soluklaştı kırmızı renkler pembemsi hale geldi bunun gibi bazı renkler değişti çok kötü oldu bunu nasıl düzelte bilirim? örnek olarak bırakıyorum
  3. MR Glemsi

Spotify karaoke özelliği kayboldu

evet hocam bende bug oldu o zaman hepsinde vardı çünki şimdi dediğiniz gibi hepsinde yok
  4. MR Glemsi

bendede öyleydi şimdi arkadaşın dediği gibi şarkı sözü eklenen parçalarda geliyor özellik sendede yakında böyle olur büyük ihtimal
  5. MR Glemsi

evet dediğiniz gibi ama bu sabah böyle değildi bende hepsinde vardı tıklayınca böyle diyordu
  6. MR Glemsi

eyw hocam bende sorun var ozaman 1637497045 şarkı sözleri olmasa bile oluyor o simge açınca henüz gelmedi tarzı şeyler yazıyor
  7. MR Glemsi

normalde burda microfon vardı tıklayınca şarkı sözleri geliyordu daha bu sabah şimdi gitmiş sizdede gitti mi sorun bende mi yoksa?
  8. MR Glemsi

Hangi Windows 7 sürümünü seçmeliyim ve orjinal iso nerden bulabilirim

hocam güvenilir site önerir misiniz? ben hiç birine güvenmiyorum orjinal iso da yok galiba
  9. MR Glemsi

Windows 8.1 den geçmek fps için mantıklı mı? Ve orjinal iso yu nerden bulacağım.
  10. MR Glemsi

Sistemim Ekran kartı: Amd hd 7600m series 2 gb ve intel hd 4000 İşlemci: intel core i5 3210m ram: 6gb(yakında 12 yapmayı düşünüyorum) 120 gb ssd ve 2 tb hard disk var
  11. MR Glemsi

Waterfox XML ayrıştırma sorunu

Türkçe dil desteği yoktu.Bende bi umut eklentilerden türkçe dil paketini kurdum.Kapatıp açında böyle oluyor tarayıcıya giremiyorum şuan.Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. MR Glemsi

Windows 10 lite güvenilir mi?

Şuanda windows 8.1 kullanıyorum sizin yaptığınıza geçmek daha iyi mi olur?
  13. MR Glemsi

Windows 10 lite güvenilir mi?

Bazı konuların altında eski bilgisayarı olanlar için W10 lite ve süperlite tarzı işletim sistemi önerisi yapılıyor.Lite ve Süperlite nedir.Güvenilir mi?
  14. MR Glemsi

ts3 ram kullanımı açısından discorddan iyi mi?

Arkadaşlar 6 gb ram var valorant gibi oyunlarda yetmiyor discord vs açık olunca ts3 e geçsem daha iyi olur mu ram kullanım değleeri nasıl ?
  15. MR Glemsi

Windows 7 usb sorunua

anakarta bağlı usbler çalışmıyor
  16. MR Glemsi

En iyi performanslı windows 7

ultimate kurdum ama şimdi ana karta bağlı usb girişleri çalışmıyor yardım edermisin
  17. MR Glemsi

ağustoz 2018 var bide sp1 var hangisini seçeyim ? 1599894339 yok kardeşim windows 8.1 ile neredeyse 60 fps fark vardı hangi optimizasyon eski laptop kullanıyorum
  18. MR Glemsi

arkadaşlar windows 10da fps sorunu yaşadım 8.1 de sorun yoktu ama artık ondada ufak problemler yaşamya başladım windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum oyun oynuyorum hangi windows 7 yi seçmeliyim
  19. MR Glemsi

Windows 10 uyku modu kayboldu

laptop mu kullanıyorsun ?
  20. MR Glemsi

Windows 10 uyku modu kayboldu

ekran kartı sürücülerini yükledin mi?
Geri