Arama sonuçları: *

• Users: Major
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Major

Ne kadar bilgisayarda oturduğumuzu gösteren program

olmaz, kardeşim paçasını kurtarmak için her türlü hainliği yapıyor, çaktırmadan pc ye oturabilir 1626859915
  2. Major

Ne kadar bilgisayarda oturduğumuzu gösteren program

benim kardeşim ve benim ne kadar pc de oturduğumuzu gösteren ve kimin daha fazla oturduğunu bilmemizi sağlayan bir program var mıdır acaba?
  3. Major

Windows 11 Mi Geliyor?

Haa bilmiyordum, çok eskiden okumuştum ama
  4. Major

Windows 11 Mi Geliyor?

windows 10x gelecek iki ekranlı cihazlar için.
  5. Major

SysWOW64 dosyası yok

Bilmiyorum maalesef. Giriyorsa sorun yok.
  6. Major

SysWOW64 dosyası yok

C:\Windows\SysWOW64
  7. Major

OptiX Render 2.79 version mevcutmu?

ımm, anlatması uzun sürer boş ver. kasmasın diye 2.79 indircektim ama doisign var mı bilmiyorum. yinede indirmiyeceğim vazgeçtim 1620296433 bu arada yeni pp yapcam şu nasıl olur? deosign ile karıncalanmayı azaltacağım ve görüntüyü güzelleştireceğim. ee nasıl?
  8. Major

deosign 2.79 da varmı? diğer anlamıyla speed up
  9. Major

Blender'da Render settgins'ten deosigni etkinleştirme 2.79-2.92 version olurmu? ya da speed up?
  10. Major

Adobe Premiere CC hangi sürümünü kullanablirim?

bu olur işte. 1618228797 teşekkürler.
  11. Major

😒biriniz doğruyu söyleyin be! birinizz! 8gb ram yazıyo burda!!!!!!!!!🤣
  12. Major

inş sende dalga geçmiyosundur... tamam bi bakim.
  13. Major

benimle dalga geçmiyosunuz demi? biriniz tüm sürümler olur demiş. biriniz ilk sürümü demiş. biriniz kullanman imkansız demiş. hanginiz imposter, hanginiz crewmate? doğruları söyleyen kim??
  14. Major

off. bişeyide kasmadan yapsam şaşarım! 1618227084 ah, gerçekten mi!?😁
  15. Major

Merhaba, benim sistem özelliklerim şunlar: bu sistem ile adobe premiere nin hangi sürümünü kullanabilirim? (HİÇ KASMAYACAK ŞEKİLDE.)
  16. Major

şu videoyu renderlayıp bana atabilirmisiniz?

https://dosya.co/bnz4hb8t8wy6/untitled.blend.html Yukardaki blender dosyasını render alıp bana atarsanız çok sevinirim. BU ARADA RENDER evee olarak ayarlı. Benim PC çok kasıyorda. Lütfen HİÇBİR ayarı değiştirmeyin.
  17. Major

blender 2.91 motion tracking video isteği

dostlarım, ben blenderla motion tracking'e yeni başladım ancak telefonun kamerası kötü olduğu için birden videonun ortasında bulanıklık oluyor. bundan dolayı ne kadar uğraşsamda bir yerde hata oluyor; bana net bir video atsanız, bende sadece deneme amaçlı motion tracking yapsam? çünkü başka...
  18. Major

Green screen yapma programı önerisi.

hmm. Taa mam? denerim belki.
  19. Major

Green screen yapma programı önerisi.

0001-0124.avi - 21.2 MB Selam yukarıda görmüş olduğunuz videoyu az önce blender'da yaptım. green screen yaparak kullanmak istiyordum ancak "ErtuğrulEmin KARA" yazısına renk değişimi yaptığım için arkaplanı yeşil yerine siyah yaptım. Fakat videoonun sağ üst köşeside siyah olduğu için orayıda...
  20. Major

PC Özelliklerim hangi Photoshop CC sürümünü kaldırır?

Merhabalar, Hoşgeldiniz, şimdi size benim PC nin özelliklerini vereceğim, lütfen sizde hangi Adobe Photoshop CC sürümünü kaldırır onu söyleyin. Intel(R) Core(TM) i3-2328M CPU @ 2.20GHz 6,00 GB ram: 2gb'si ddr2 4gb'si ddr3 Ekran kartı: intel HD graphics 3000 NOT: Lütfen hiç kasmayan sürümü...
Top Bottom