Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Windows format usb fat32 mi olmalı ntfs mi

Rufus kullanmıyorum hocam windosun kendi aracını kullanıyorum ne kullanmalıyım hangisi en doğrusu herkes farklı bişey diyor
  2. Megatronus

Windows format usb fat32 mi olmalı ntfs mi

hangisi doğru olan fat32 mi ntfs mi
  3. Megatronus

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

hocam ben format sonrası onu oayarlıyorum dosyaları geri dönüşüm kutusuna kaldırma direk sil diye aynı şey değil mi
  4. Megatronus

bir zararı yok ama ssd ömrünü azaltıyor biraz çünkü işletim sistemi silip yeniden kuruyorsunuz sürekli sağlıklı bişey değil o yüzden bırakmak istiyorum bu huyu
  5. Megatronus

öyle yapacağım hocam sağolun takıntıyı aşmam lazım şimdi microsoft flight simülatör 2024 yüklemiştim beğenmedim sildim böyle böyle aşıcam 😂
  6. Megatronus

evet gerçekten sıkıldım artık format atmaktan artık o kadar çok attım ki adımları ezberledim gözüm kapalı yapıyorum 1732278441 çok kötü bir şey hocam ben bırakmak istiyorum artık oyun keyfim gitti bu yüzden
  7. Megatronus

shift deleteyi bilmiyorum hocam genelede steam veya xbox kullanıyorum oyunları oradaki kaldır tuşundan kaldırırım shift delete dediğiniz ne oluyor tam olarak 1732278206 hocam birşeyi kaldırmak için 3. parti program kullanmak istemiyorum ama yine de sağolun
  8. Megatronus

merhaba 2 aydır bu takıntım var eskiden yoktu mesela bir oyun indiriyorum oyunu beğenmeyip siliyorum veya bir şey yüklüyorum kaldırıyorum ve kalıntı dosya kaldığını düşünüp depolamayı yiyor diye format atıyorum nerdeyse 1 ay içinde 40 kere format atmışımdır bu düşüncemden dolayı nasıl düzeltirim...
  9. Megatronus

Oyun İçin Windows 10 mu daha iyi yoksa Windows 11 mi

yaşamazsınız hocam
  10. Megatronus

windows 10 a geçerseniz mi hocam
  11. Megatronus

eğer illa kulaklığın özelliklerini kullanacaksanız 10 a geçin ama yok kullanmadan da olur diyorsanız win11 de kalın derim
  12. Megatronus

windows 11 ucuz key zararlımıdır ?

oem key alırsanız hayır çıkarmaz retail de çıkarmaz ama oem ankarta gömüldüğü için format atsan dahi gitmiyor eğer alacaksan burayı öneririm https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-home-oem-dijital-lisans-key/
  13. Megatronus

Modding Artık Windows 11'e geçilir mi ?

windows 11 ilk çıktığından beri kullanıyorum ilk başlarda kasma ve takılmalar oluyordu fakat şuan hiçbir sorunu yok geçebilirsiniz
  14. Megatronus

Windows Usb için ayırma boyutu kaç olmalı ?

Sağolun hocam öyle yapayım o zaman
  15. Megatronus

Windows Usb için ayırma boyutu kaç olmalı ?

Varsayılan mı seçmeliyim araştırdım bazıları 4096 seçin diyor hangisini yapmalıyım bir de fat32 mi yoksa NTFS mi seçmem lazım
  16. Megatronus

Usb içindeki Windows Eskiyor mu ?

en iyisi yeni bi tane oluşturayım :)
  17. Megatronus

hocam ben de öyle biliyordum ama önceden konu açtığımda usb deki windows eskide kalmış olur filan diyorlardı o yüzden sorayım dedim
  18. Megatronus

en son ocak ayında usb ye windows kurmuştum yeni sistemime windows kuracağım usb deki windows eski sürümde kalmış mıdır ? yeniden usb ye windows yazmam gerekir mi yeni sürüm olması için
  19. Megatronus

İnternette Satılan Windows Keyleri Güvenilir mi ?

windows 11 home alacağım hocam sağlamlisanstan mı alsam diye düşünüyorum
  20. Megatronus

İnternette Satılan Windows Keyleri Güvenilir mi ?

sağolun hocam
Top Bottom