Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Retail key format sonrası nasıl kullanılır?

Hocam konu çözülmüştü ancak yinede teşekkür ederim.
  2. Messinin kramponu

Hocam anahtarı microsoft hesabına kaydettiğini öğrendim. Yinede yardımınız için teşekkür ediyorum.
  3. Messinin kramponu

Bilgisayara format atmak istiyorum ancak windows anahtarının nasıl tekrardan aktif edildiği hakkında pek bir bilgim yok. Windows retail anahtarımı nasıl format sonrası tekrar etkinleştirebilirim?
  4. Messinin kramponu

Sisteme virüs girdi destek

Hocam bütün hesapları geri alabildiniz mi?
  5. Messinin kramponu

Şifreyi değiştirdiyseniz bir şey olacağını sanmam. Ne olur ne olmaz öncekinden daha zor bir şifre koymanızı öneririm. Aynı zamanda 2FA’yı açın. Yanlış hatırlamıyorsam steamde giriş yapılan sistemlere bakabiliyordunuz. Ne olur ne olmaz kontrol etmekte fayda var.
  6. Messinin kramponu

Hesaplarda 2FA’yı açsanız daha iyi olur. Format attıysan virüs sistemden silinmiştir onun için bir şey yapmana gerek yok. Geçmiş olsun.
  7. Messinin kramponu

Windowsu sıfırlamak hakkında yeni bir soru !

Hocam flash bellek ile temiz kurulum yapmayı deneyin. Biraz geç cevap vermişim kusura bakmayın 😀
  8. Messinin kramponu

Hocam kesin bilgi veremez fakat çok kaliteli antivirüstür. Yani büyük ihtimalle bulacaktır. İsterseniz kişisel dosyaları saklayarak sıfırlamayı deneyin fakat ben pek önermem.
  9. Messinin kramponu

Hocam kaspersky, Malwarebytes ile bir virüs taraması yapın. Eğer virüs bulamazsa dosyaları yedekleyip format atın.
  10. Messinin kramponu

Düzeleceğini sanmam. Virüs/hata ise büyük ihtimalle düzelmeyecektir.
  11. Messinin kramponu

Güle güle internet explorer

Evet arayüzü olmayan fakat herkesin en az bir kere açtığı. En eski sürümden bizi bu sürümlere kadar taşıyan internet explorer artık kapanıyor.
  12. Messinin kramponu

Windows 7 defender çalışıyor mu?

Evet çalışır fakat windows defender güçlü bir antivirüs değil zaten. Şimdi sana 2 tane antivirüs vereceğim. Bunların ikisini aynı anda kullanın. 1. link : Kaspersky free antivirus 2. link : Malwarebytes Not : 1. link yani kaspersky bilgisayarını biraz zorlayabilir. Onun için performansı en...
  13. Messinin kramponu

directx ile ilgili olduğunu düşündüğüm mavi ekran

Hocam 3 konu ard arda açmayın.
Top Bottom