Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Windows 11 kilit ekranı değişmiyor.

Kendi kendine çözüldü herhalde benimki de. Bugün bir açtım İsveç'ten dağ manzarası geldi karşıma. :D
  2. MeynnZenith

Bu pencereyi nasıl açacağım? Windows 11'de olduğum için midir bilmiyorum ama çalıştıra "gpedit.msc" yazınca açılmıyor, öyle bir klasör yok diyor. Edit: W11 Home sürümlerinde o uygulama yokmuş. CMD ile manuel olarak yüklemek gerekiyormuş.
  3. MeynnZenith

Eskiden kilit ekranı arka planı için "Windows Spot Işığı" seçiliydi ve bir sürü güzel, çeşitli doğa-hayvan fotoğrafları çıkıyordu kilit ekranında. Ancak son güncellemeden sonra kilit ekranı artık değişmiyor, default mavi arka planda kalıyor. Ayarlarda Windows Spot Işığı seçili olmasına rağmen...
  4. MeynnZenith

OperaGX Ekran Yırtılması

Teşekkürler. Sorunun çözümünü bulmuştum, sizin dediğiniz ayarı yapmıştım. Ondan sonra zaten Chrome'a falan geçtim. Yine de çok sağ ol.
  5. MeynnZenith

windows 11 e geçerken hata kodu 0xc0000022

Bu hata kodu için "antivirüs programları sebep olabiliyor" diyorlar. Birçok kişi de Windows Güvenlik'i ve programları kapatıp çözmüş sorunu. Eğer sizde işe yaramazsa başka bir nedeni vardır, benim bilmediğim.
  6. MeynnZenith

windows 11 e geçerken hata kodu 0xc0000022

Antivirüs uygulaması varsa kapatın. Windows Güvenlik'ini de kapatın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın. 1677437329 Eğer yine olmazsa antivirüs uygulamasını komple kaldırın, silin.
  7. MeynnZenith

W10 Home'Dan Proya Nasıl Geçilir?

Doğru olanı yapmışsınız. Bildiğim kadarıyla zaten en rahat ve en kapsamlı kullanımı sunan Home sürümü. Pro biraz daha resmi işlerde kullanılıyordu diye hatırlıyorum.
  8. MeynnZenith

Format atarken hangi Boot Device'ı seçmeliyim?

Eski bir sisteme format atıyorum ama hangi boot device seçmeliyim bulamadım. SanDisk USB belleğe MBR olarak kurulum yaptım Rufus ile. Aşağıdakilerden hangisini seçmeliyim?
  9. MeynnZenith

W11 22H2 güncellemesi geldi ama yüklenemedi

Haftalardır bana da gelmesini bekliyordum ama bir türlü gelmiyordu 22H2 güncellemesi. Az önce Update'e geldi, güncellemeler kısmında "Windows 11, 22H2 güncellemesi için uygun." yazan bir güncelleme vardı. "İndir ve Yükle"ye bastım, birkaç dakikalığına bilgisayardan kalktım ve geri geldiğimde...
  10. MeynnZenith

2H22 Güncellemesi ile Windows 11'e geçilir mi?

Yok, her yere baktım Windows Update'teki.
  11. MeynnZenith

21H2 diyor, çoktan kontrol ettim onu.
  12. MeynnZenith

Konudan bağımsız bir sorum var: Bana hala 22H2 gelmedi, kaç aydır kullanıyorum Windows 11'i. Microsoft sitesinden de araç indirip öyle güncellemek istemiyorum, gelir mi kendiliğinden? Ya da getirtmek için yapabileceğim bir şey var mı? Çok kez güncelleme denetledim ama gelmiyor bir türlü.
  13. MeynnZenith

Windows 11 22H2 update'i hala gelmedi?!

Hala gelmedi bana. Kaç kere Windows Update'den denetleme yaptım, kaç kere güncelleme yaptım ama hiçbir şekilde 22H2 gelmiyor. Nasıl çözerim bu sorunu? Tek çarem Microsoft sitesinden elle indirmek mi? O şekilde yapsam sıkıntı olur mu?
  14. MeynnZenith

2022 Yılında Windows Xp Kullanmak Mantıklımı?

Yani kullanılır kullanmasına ama güncel olan uygulamaların çoğunu falan açamazsın, günlük hayatta çok sorunla karşılaşırsın. Oyunlar da dahil buna. Pek işine yaramaz yani anlayacağın. En eskiye dönük 7 veya 8 falan kullanabilirsin bence, onlar daha çok iş görür.
  15. MeynnZenith

Windows Update Güncelleme Sorunu

Hangi çözümleri denediniz? Baktığınız videolar, forum konuları varsa linkini atabilir misiniz?
  16. MeynnZenith

Eski Bilgisayara Windows 10 Kurmak

Teşekkür ederim.
  17. MeynnZenith

Tamam onu biliyorum zaten, benim sorduğum neye göre seçmem gerektiği? Nereden bilebilirim hangisini indirmem gerektiğini?
  18. MeynnZenith

Benim format atmam gerek o yüzden böyle yapıyorum. Neden GPT seçmeliyim? Daha yeni sistemlerde GPT kullanılıyor, eski sistemlerde MBR kullanılıyor diye biliyordum.
  19. MeynnZenith

Windows 10 ISO dosyasını bulamıyorum?

Evet, sağ olun.
  20. MeynnZenith

Bir de bir şey sormak istiyorum. Ben Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazarken hangi disk bölüm düzenini seçmeliyim? MBR mi GPT mi? Nasıl bilebilirim?
Top Bottom