Arama sonuçları: *

• Users: Mhg3436
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mhg3436

Windows Mavi Ekran Veriyor

Hocam gerçekten özür diliyorum, yanlış konu. Hatamdan dolayı özür dilerim. İyi akşamlar dilerim... 1734454729 İnternet kapalıyken tıklamışım, interneti açınca emoji atılmış. Halbu ki ben geri çekmiştim ifademi. 1734454739 @Eymenzz
  2. Mhg3436

Tarih ve Saat duruyor

he tamamdır o zaman. Sağolun hocam
  3. Mhg3436

Tarih ve Saat duruyor

Hocam sağolun, bios pili modelime uygun olsun diyorumda bunun için hangi donanıma bakacağım?
  4. Mhg3436

Tarih ve Saat duruyor

babam lisedeyken almış, üni de kullanmış :D 1716664615 Hocam ben bunun donanımsal olcağını düşünmüyorum, her yaz sıfırlarım resmen. Geçen yaz bir sorun yoktu, yeniden sıfırladığımda bu sorun geldi.. Belkide donanımsal da olabilir
  5. Mhg3436

Tarih ve Saat duruyor

Arkadaşlar, sistemim win 11. Diyelim akşam kapatıyorum pc yi 23.00'da. Sabah bi açıyorum tarih dünün tarihi saat de kapattığım saatten max 1,2 saat ilerlemiş şekilde açılıyor. Her zaman ayarlardan eşitlemem gerekiyor. Ne yapmam lazım?
  6. Mhg3436

Fotoğraflar açılmıyor

?? Anlamadım hocam.
  7. Mhg3436

Fotoğraflar açılmıyor

Arkadaşlar sistemim Win 11. ekran alıntısı aracı ile bir erkan görüntüsü alıyorum. Ardından kaydedilen yere geldiğimde bazı resimlerin açılmadığını gördüm. Sizce sorun ne?
  8. Mhg3436

WİN 10 DAN WİN 11 E GEÇEMİYORUM

tamamdır hocam. Atıyorum şimdi 1714578901 Buyrun hocam. Bende kendi pcme uyguladım bir değişiklik olmadıysa işe yarıyor. İyi günler
  9. Mhg3436

Hocam dediğim gibi geçmek isterseniz bir video linki bırakabilirim.
  10. Mhg3436

Hocam yasal olarak geçemezsin ama not defterindeki bazı kısımları silerek geçebilirsin. Ama size tavsiyem karşılamıyorsa en iyisi hiç geçmeyin. Zorlanır
  11. Mhg3436

Windows 11 Kurarken Güncelleştirmeler Alınıyorda takıldı!

Arkadaşlar merhaba. Windows 11'e geçtim ama son sürümü olan yani 22H2 sürümünü PC'me kurmak istedim. Microsoft'un orijinal sitesinden Windows 11 medya aracını indirdim, ayarladım ama işte o "güncelleştirmeler alınıyor" da takılı kaldı.
Top Bottom