Hocam gerçekten özür diliyorum, yanlış konu. Hatamdan dolayı özür dilerim. İyi akşamlar dilerim...
1734454729
İnternet kapalıyken tıklamışım, interneti açınca emoji atılmış. Halbu ki ben geri çekmiştim ifademi.
1734454739
@Eymenzz
babam lisedeyken almış, üni de kullanmış :D
1716664615
Hocam ben bunun donanımsal olcağını düşünmüyorum, her yaz sıfırlarım resmen. Geçen yaz bir sorun yoktu, yeniden sıfırladığımda bu sorun geldi.. Belkide donanımsal da olabilir
Arkadaşlar, sistemim win 11. Diyelim akşam kapatıyorum pc yi 23.00'da. Sabah bi açıyorum tarih dünün tarihi saat de kapattığım saatten max 1,2 saat ilerlemiş şekilde açılıyor. Her zaman ayarlardan eşitlemem gerekiyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar sistemim Win 11. ekran alıntısı aracı ile bir erkan görüntüsü alıyorum. Ardından kaydedilen yere geldiğimde bazı resimlerin açılmadığını gördüm. Sizce sorun ne?
Hocam yasal olarak geçemezsin ama not defterindeki bazı kısımları silerek geçebilirsin. Ama size tavsiyem karşılamıyorsa en iyisi hiç geçmeyin. Zorlanır
Arkadaşlar merhaba.
Windows 11'e geçtim ama son sürümü olan yani 22H2 sürümünü PC'me kurmak istedim.
Microsoft'un orijinal sitesinden Windows 11 medya aracını indirdim, ayarladım ama işte o "güncelleştirmeler alınıyor" da takılı kaldı.