Arama sonuçları: *

• Users: Mirkan
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mirkan

Windows 11 yüklemeli miyim

Win11 deyken valorant oynayamadığım için win10 a geri dönmüştüm oynaman için biostan birşeyleri aktif etmen gerekiyomuş bulamadım ben
  2. Mirkan

Windows 11’den Windows 10’a dönmek

Ben windows 11 den 10 a geçerken her şey silinmişti
  3. Mirkan

Bu dosyayı silmeli miyim?

konuyu yükselteyim hocam senin için
  4. Mirkan

Bu dosyayı silmeli miyim?

fotoğraftaki dosyayı silersem bir şey olur mu?
  5. Mirkan

Microsoft office etkinleştirme

tesekkürler hocam
  6. Mirkan

Microsoft office etkinleştirme

powerpointten sunu hazırlıyorum fakat tasarımcıyı kullanamıyorum etkinleştirmemi istiyor ucuza nasıl etkinleştirebilirim?
  7. Mirkan

Windows 11 Geçmeye Gerek Var Mı?

W10 gectim ama daha yüklemedim valorantı yüklesemde hata almam diye tahmin ediyorum öbür türlüde w11'e gecmeyi düşünmüyorum hocam
  8. Mirkan

aynen biostar
  9. Mirkan

bilmiyorum hocam yaptım denedim biraz fakat olmadı windows 10 gectim bende tekrar
  10. Mirkan

valorant'ta sorun oluyor hocam bilginiz olsun secure boot ve tpm2.0 ı aktif edin diyolardıda yaptım gene düzelmedi
  11. Mirkan

Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

valorantın açılmasında sıkıntılar oluyor
  12. Mirkan

windows 11 mi windows 10 mu?

teşekkür ederim hocam bende win10 a gecmeyi düsünüyordum zaten 11lede birsüre görüşmek istemiyorum
  13. Mirkan

TPM 2.0 ve secure boot u aktif etmem lazımdı secure boot u ettimde tpm 2.0 ı bulamadım yok herhalde
  14. Mirkan

dostlar suan windows 11 kullanıyorum pek ısınamadım win11'e .Zaten kendi isteğimlede gecmedim buna güncelleme gelmişti bakmadım yükledim direk bi baktım win11 kullanıyorum bunun dısında valorantıda acamıyorum win11 kullananların birçoğunda varmış bu sorun cözüm yoluda bulamadım.Windows 10 a...
  15. Mirkan

Ucuza Windows 11 Key

@Caelius
  16. Mirkan

Ucuza Windows 11 Key

https://pintipin.com/windows-11-pro Bana bunu önermisti bi arkadas kendiside ordan almış güvenilirmiş.
  17. Mirkan

windows 11 için key

isteğimi baslıkta belirttim ucuza key satan siteler vardı bildiğiniz varsa atabilir misiniz bunun dışında ucuza key almak mantıklı mıdır
Top Bottom