Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Bilgisayarım için hangi Windows 11 sürümü daha verimli

Pro run arayüzü bana daha hoş geliyor sırf onun için pro kullanıyorum zaten mantıklı olan Home
  2. Patates Köftesi

nvidia denetim masası YOK

nasıl yaptın
  3. Patates Köftesi

hayır hem experience hem driver istersen kurulum yaparken sadece Driver indirebiliyorsun.
  4. Patates Köftesi

normal siteden indir buradan ekran kartını seçip indirebilirsiniz. https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/
  5. Patates Köftesi

item satıştan windows aldım

kral aldığın adamın linkini atar mısın forumda bir tane daha arkadaşa aynısını yapmışlar galiba
  6. Patates Köftesi

item satıştan windows aldım

kanka büyük ihtimal şu etkinleştir yazısını silmek için komut sistemini kullandı bunu sende yapabilirdin çok basit bir şey birde ne olursa olsun bir daha böyle izin verme. Bu arada format atınca yüksek ihtimal windows gidicek oem key almanını öneririm.
  7. Patates Köftesi

format sonrası nvdia denetim masası kendi kendine iniyor

bende format attığımda Driver hep oluyor bence normal
  8. Patates Köftesi

Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor Hatası

Merhabalar bu gun bilgisayari sifirladim ve boyle bir sorunla karsilasiyorum yardim edebilirseniz cok tesekkur ederim.
  9. Patates Köftesi

Kendiliginden tam ekrana alma sorunu YARDIM

Herkese iyi forumlar bu gun pc ye format attim ve driverlari yuklerlerken bir sey canimi sıktı mesala dosya konumu ac diyorum ilk once ayri pencerede aciliyor sonra hemen ardindan tam ekrana aliyor bunu nasil kapatabilirim yardim ederseniz sevinirim tesekkurler
  10. Patates Köftesi

Yardım A JavaScript error occured in the main process Hatası Nasıl Çözülebilir

Merhaba truckers mp indirdim ama setup da bu hatayı veriyor nasıl çözerim teşekkürler A JavaScript error occured in the main process 1676124773 Sistem windows 11 1676126387 sorunu çözdüm 3 kere setupı yeniden yükleyip sildim iyi günler ve yeniden başlatdım pc yi
  11. Patates Köftesi

Windows Temiz Format Atamıyorum Değişik Bir Hata 0X80070424- 0x90018

evet bende iso yok iso yu microsofdan indiriyorum zaten
  12. Patates Köftesi

tamam sana güvenip yapıcam 1675595142 ama dostum mediacretion ile windows nasıl kurulsun ben onu anlamadım
  13. Patates Köftesi

kanka iso dosyası indiriom şimdi öyle olmazmı
  14. Patates Köftesi

Hocam mevcut değil ssd model kıoxia 500 gb ssd m2 1675594456 sadece c var
  15. Patates Köftesi

usb 16gb işlemci ryzen 5 5500 rtx 2060 anakart msı b450m a pro max v2
  16. Patates Köftesi

tamam öyle bir deniyim 1675594047 iso değil kanka
  17. Patates Köftesi

Merhaba korsan windows 10 kullanıyorum windows 11 e temiz bir format için mediacretiontool indirdim ve flash a windows 11 kurarken şöyle bir hata aldım windowsdan anlayan arkadaşlar yardım edebilirmi.
  18. Patates Köftesi

Bilgisayar fazladan ram harciyor opera (virus olabilir mi) YARDIM

tamam indirdim taricam simdi
  19. Patates Köftesi

Bilgisayar fazladan ram harciyor opera (virus olabilir mi) YARDIM

herkese merhaba bu sabah bir program indirdim exe dosyasi virus totalde temizdi ama windows defender baya bildirim basiyordu aptallik ettim defendere kapatdim ve exe dosyasini calistirdim ve program acilmadi o an anladim kotu seyler oldugun ve bir anda bir suru discord acilamaya basladi hemen...
Top Bottom