Arama sonuçları: *

1. R

İlk defa program yaptım

Tek geri bildirimim tamamladığım zaman etkinliği tamamlanan etkinlikleri daha net görebileceğimiz bir yer olsa daha güzel olabilir.
  2. R

İlk defa program yaptım

Dostum güzel bir To Do List uygulaması olmuş biraz kurcaladım düzgün çalışıyor gibi duruyor. Umarım daha iyi yerlere gelirsin. Kolay gelsin.
  3. R

Windows 11 Sürümleri Paylaşılsın mı? (Anket)

🤣😂🤣😂 Ben İntel Core 2 Duo E6420 GT 1030 2*2GB DDR2 ram olan sisteme kurmuştum valla gayet stabil çalışıyordu karşılatırıp uygunsa ciddi ciddi kurabilirsiniz.
  4. R

Windows 11 Sürümleri Paylaşılsın mı? (Anket)

Evet hocam çok faydalı olmuştunuz bende ilk sizin sayenizde kurmuştum DDR2 sisteme ve DDR3 sisteme sonra DDR4 sisteme geçtim ona normal kurdum.
  5. R

Windows 11 desteklemeyen laptop'a betayı denemek için yükleyebilir miyim?

Katılıyorum hocam ben hem ddr3 hem ddr2 ye bu yöntemle kurdum.
  6. R

W11 e geçeceğim İnsider ilemi geçmeliyim farklı şekilde mi?

Emin değilim hocam normal bir güncelleme süresinde dediğim gibi fark etmedim win11 olduğunu ben bastım güncelle diye yeniden başlat çıktı bir 3-5dk sonra max 3-5gb dır zaten çok olacağını düşünmüyorum.
  7. R

Hocam problem ile karşılaşmadım ben. Desteklemeyen oyun yok zaten win 10 destekleyen oyunları açıyor varsayıyorum istediğiniz oyunu açamadı uyumluluk modu kullanırsınız. Değişen şeyler telefonunuz isimli bir uygulama geldi ve telefonumu bilgisayara bağlayıp arayanları gelen mesajları...
  8. R

Geliştirici olanını uzun zamandır ben Windows insider geliştirici kategorisindeyim zaten win11 çıkmadan önce bile burdaydım bir gün güncelleme geldi fark etmeden win11 e geçtim ama memnunum geri dönemeyi düşünmüyorum.
  9. R

Ben insider ile geçtim memnunum valla baya güzel bir sistem.
Top Bottom