Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

DÜNYA GENELİNDE MİCROSOFT WİNDOWS MAVİ EKRAN SORUNU

Siber savaş başladı gibi yorumladım sadece 2 büyük ülkede hiç bir sıkıntı gözükmedi şimdiye kadar (!)
  2. Ragnar Adamdır

Slayt gösterisi yardım lazım

Hocam biliyormusunuz ücretsiz olanları
  3. Ragnar Adamdır

Hangi yapay zeka paralımı
  4. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar Daire ve Daire Diliminin Alanı adlı bi slayt gösterisi hazırlamam gerek kardeşim için ama çok üşeniyorum internette hazır bi sayfada buldum ama inmiyor yardımcı olabilecek varmı siz farklı bi yerden yada aynı yerden indirip buraya powerpoint sunusu olarak atabilirsiniz direkt yada link
  5. Ragnar Adamdır

Pin kısmında klavyem çalışmıyor

Hocam yanlış anlamış olabilirim ama pin sadece rakamlarla konulduğu için şifreyi girerken harf basmanıza izin vermezki
  6. Ragnar Adamdır

Nihai performans modu açılmalımı ?

evet
  7. Ragnar Adamdır

Nihai performans modu açılmalımı ?

gereksiz
  8. Ragnar Adamdır

Windows 11 Home'ye geçilir mi?

ben geçtim ve geçtikten sonra net emin değilim ama oynadığım oyunlarda 20-50 fps arası kayıplar yaşadım yani w11 denmi emin değilim tekrar belirteyim geçtikten sonra tesadüfen bilgisayarıma birşeyler oldu herhalde ki aynı zamana denk geldiler çünkü bu kayıplarımın nedenini hayla çözmüş değilim...
  9. Ragnar Adamdır

Win 11'e geçmeli miyim ?

Sistem gayet iyi ancak biraz beklemenizi tavsiye ederim hocam çünkü şuan ufak tefek hatalar buglar veriyor
  10. Ragnar Adamdır

kullandığınız tarayıcı nedir? tavsiye eder misiniz?

Chrome Tavisyem Firefox kendim kullanmama sebebim çok alışmış olmam Chrome a
  11. Ragnar Adamdır

[Rehber] Windows Tüm Klavye Kısa Yolları.

Baya bi ezber lazım. Emeğinize sağlık. 👏👏👏
Top Bottom