Arama sonuçları: *

• Users: Remi
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Remi

win 11 i key kullanmadan etkinlestirmek istiyorum

Windows 11'de işime yaramıştı aşağıdaki konuya bakınız. https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  2. Remi

Bilgisayar için Antivirüs tavsiyesi

Kaspersky premium sizce alınmalı mı alınmadan kullanmakta zarar var mı?
  3. Remi

teşekkürler hocam
  4. Remi

PC'yi isterse %90 kullansın benim umrumda değil o beni virüsten korusa yeterli ESET hakkında çok olumlu şeyler duymadım birde hocam.
  5. Remi

Merhabalar, bilgisayarım için bir antivirüs önerisi istiyorum, bilgisayarda nadiren crackli oyunlar oynayacağım bütçe yetmediğinden bunlarda virüs varsa daha iyi tespit edebilecek bir antivirüs öneriniz var mı? Halihazırda kaspersky kullanıyorum.
  6. Remi

Internet Download Manager Muadili program önerisi

Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da göreceğiniz gibi Internet Download Manager muadili bir program arıyorum. Internet Download Manager'in ücreti çok yüksek olduğundan dolayı daha ucuz/ücretsiz bir muadilini kullanmak istiyorum, öneriniz var mı?
  7. Remi

Razer kraken 7.1 sesi açamıyorum windows 11

USB'yi seçince bir fark oluyor mu ?
  8. Remi

Bir program aracılığıyla görev .çubuğumu windows 10 yapmıştım yukarıya alabilmek için unutmuştum bunu kusuruma bakma, sağ click yaparsan ses ayarlarına yönlendirecek seni orada 7.1 i bulabilirsen işaretle
  9. Remi

Kendimde Windows 11 ve Razer Blackshark v2x kullanıyorum benim çözümüm böyle idi
  10. Remi

Öncelikle görev çubuğu üzerinden hoparlör ikonuna tıklayınız: Ardından karşınıza çıkan yürütme cihazları ekranında (7.1 Surround Sound) seçeneğini bulun ve seçin. Sorununuzun çözüleceğini umuyorum, eğer çözülmezse programdaki ünlemde yazan hatayı yollayabilir misin ?
  11. Remi

Ryzen 5 5600 Windows 11 Desteklemiyor!

Ne demek desteklemiyor ben win 11 kullanıyorum
  12. Remi

Wi̇n11 Geçi̇li̇r Mi̇ Geçi̇lmez Mi̇

Valla daha çok eksiği var detay olarak Direct Storage diye bir şey geliyordu onu biliyorum darboğaz falan meselesini kaldırcakmış zart zurt
  13. Remi

Wi̇n11 Geçi̇li̇r Mi̇ Geçi̇lmez Mi̇

Çok basit şeylerde bile eksikler var daha görev çubuğunu yukarı alma özelliği bile yok script falan indirmen gerekiyor yani windows 10 kadar detaylı değil ama ufak detaylar umrumda değil diyorsan geçebilirsin.
  14. Remi

Windowsu hard diskle kurma

Bildiğim kadarıyla olmuyor. Forumdaki ücretsiz windows etkinleştirme konusunu inceleyebilirsiniz.
  15. Remi

Windows deneme sürümünden sonra

Komut satırı demek ve konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  16. Remi

Windows 11'e Geçilmeli mi?

Denemekten zarar gelmez fakat ben önermiyorum windows 11 birçok ayar hala yok windows 10 da olan
  17. Remi

Windows'ta ses algılama sorunu

( Konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın ) Merhabalar Razer Blackshark v2x kullanıyorum normalde discordda falan arkadaşlarla konuşurken ses gayet iyi gidiyor fakat Phasmophobia üzerinden konuşmaya çalıştığımda sesim algılanmıyordu tüm ayarlarını doğru yapmama rağmen bu yüzden windows'un...
  18. Remi

PC İçin Ücretsiz Edit Uygulaması

Video kesip biçme işi için abartı bir program bu arada. Ve gayette karmaşık bunlar dışında tabii ki en iyi ücretsiz program orası tartışmaya kapalı.
  19. Remi

PC İçin Ücretsiz Edit Uygulaması

Karışık olmayan demiş DaVinci zor bayağı
  20. Remi

Windows 10 ethernet sorunu

Ethernet bağlı ama internet yok ethernet driverinide telefona indirdim fakat gönderemiyorum
Top Bottom