Merhabalar, bilgisayarım için bir antivirüs önerisi istiyorum, bilgisayarda nadiren crackli oyunlar oynayacağım bütçe yetmediğinden bunlarda virüs varsa daha iyi tespit edebilecek bir antivirüs öneriniz var mı? Halihazırda kaspersky kullanıyorum.
Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da göreceğiniz gibi Internet Download Manager muadili bir program arıyorum. Internet Download Manager'in ücreti çok yüksek olduğundan dolayı daha ucuz/ücretsiz bir muadilini kullanmak istiyorum, öneriniz var mı?
Bir program aracılığıyla görev .çubuğumu windows 10 yapmıştım yukarıya alabilmek için unutmuştum bunu kusuruma bakma, sağ click yaparsan ses ayarlarına yönlendirecek seni orada 7.1 i bulabilirsen işaretle
Çok basit şeylerde bile eksikler var daha görev çubuğunu yukarı alma özelliği bile yok script falan indirmen gerekiyor yani windows 10 kadar detaylı değil ama ufak detaylar umrumda değil diyorsan geçebilirsin.
( Konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın )
Merhabalar Razer Blackshark v2x kullanıyorum normalde discordda falan arkadaşlarla konuşurken ses gayet iyi gidiyor fakat Phasmophobia üzerinden konuşmaya çalıştığımda sesim algılanmıyordu tüm ayarlarını doğru yapmama rağmen bu yüzden windows'un...