Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Windows 11 setup dosyası nereye kuracağımı sormuyor

Bir de 2. ayarı aç 1745958802 Hocam ben google dan indirdiğiniz şeyin nereye ineceğini sormuyor sandım. Tam olarak neyi soruyorsunuz
  2. RevenKalr

Windows 11 setup dosyası nereye kuracağımı sormuyor

sağ tıklayıp farklı kaydet demeyi dener misin
  3. RevenKalr

Render süresi uzunluğu

gpu yu değil de vram ini kullanıyordur hocam
  4. RevenKalr

Render süresi uzunluğu

render kısmından da yapın hocam, bir de 2gb vram kullanılıyor gözüküyor 1681849779 uygulamanız crack mi?
  5. RevenKalr

Render süresi uzunluğu

durun after effect den ayar a bakıyorum şimdi 1681848439 sol üstten file a tıklayıp project settings e gelin, orda render şeyini işlemci değilde sizde nvidia varsa cuda yı falan seçin. bir de export kısmında render yerinden yapın oralardada o ayar olması lazım. Bir de videoyu 60 değil 30fps...
  6. RevenKalr

Render süresi uzunluğu

hocam after effect 23 altı kullanıyorsanız mp4 olmadığı için media encoder kullanmanız lazım. render ayarlarından kaliteyi fps i video türünü video bit değerini falan ayarlamanız lazım. onun dışında ram e verdiğiniz önceliği ve işlemci ekran kartından render alma ayarını yapmanız lazım. Onur...
  7. RevenKalr

Render süresi uzunluğu

media encoder ile render al istersen bir de ayarları doğru yaptığından emin misin? after effect kullanmaya yeni mi başladım yoksa kullanmayı biliyor musun?
  8. RevenKalr

Yeni unlost fps arttırma

Eve gidince bi denerim bakim noluyo
  9. RevenKalr

(ÇÖZÜLDÜ)Hesaplarım kısmındaki bu hesap nedir?

sil virüs taramsı yap
  10. RevenKalr

COD MW2 ve Marvel's Oyunları Bedava Alma

Ulen konuya girdim cod mw2 yi gorunce Baktim islemci ekran karti icinmis :( Su oyunu bir gun oynayacam ama bakalim
  11. RevenKalr

Edit programı önerisi.

Eger crack yuklemeye karsi degilsen zaten premier onerimdir Yoksa davinci iyidir
  12. RevenKalr

Edit programı önerisi.

Dogru davinci de vardi Hangisi ucretli ucretsiz onu tam bilmiyorum ama davinci arkadasin dedigi gibi ucretsizse onu kullanabilirsin
  13. RevenKalr

Edit programı önerisi.

Tam hatirlamiyorum ama aylik olmasi lazim
  14. RevenKalr

Edit programı önerisi.

kalite düşmemesi açısından dandik programlar önermiyorum. vegas pro, premier pro bunları öğrenmek zor değil ses eklemek te video kırpmayı öğrenmekde 5 dakikalık işler
  15. RevenKalr

Win11 Pro mu Win10 Pro mu?

win 10 home
  16. RevenKalr

Masaüstü Fotografını Paylaşır mısınız ? Nasılmış Bakalım

yea buddy, light weight evet siyah ekran kullanıyorum
  17. RevenKalr

Windows 7 Den 8 Geçmek

8.1 kur
  18. RevenKalr

Lisans süreniz yakında dolacak.

Internette ucuza satiliyor