Arama sonuçları: *

• Users: Riley
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Riley

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

11 hala stabil değil ama 10'da kalmak da mantıklı değil bence.
  2. Riley

Gpt mi MBR mi seçmeliyim?

Yani takribi olarak 2010 yılından sonra çıkan sistemlerin büyük bir çoğunluğu UEFI GPT desteğine sahipti. O yüzden yıl belirttim.
  3. Riley

Gpt mi MBR mi seçmeliyim?

Sisteminiz 2010'dan daha yeniyse GPT seçeceksiniz.
  4. Riley

Modding Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 Türkçe (x64) İndirme Ve Lisanslama

Eyvallah hocam sağolasın.
  5. Riley

Modding Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 Türkçe (x64) İndirme Ve Lisanslama

HWID oluyor mu la gerçekten?
  6. Riley

windows 11 indirmeye değermi güncel hali ile

Hocam güncel kalmak iyidir. Windows 11'de şahsen ben bir sorunla karşılaşmadım. Sizin de temiz kurulum ile Windows 11 kurmanızı öneririm. Özellikle yeni nesil (intel 11.Nesil ve sonrası AMD Ryzen 5.Nesil ve sonrası) sisteminiz varsa Windows 11 harici bir işletim sistemi kullanmak sizin açınızdan...
  7. Riley

Microsoft'tan bıktım artık

Hocam kasmayı video ile gösterebilme şansınız var mı?
  8. Riley

Hocam bak yorumdaki arkadaşlar da Windows 11 kasmıyor falan yazmış. Senin sisteminde sorun olabilir. Benim konulara aşağa in "Dell Inspiron 14 5430 Kasıyor" diye bir konu açmıştım. Bilgisayar deli gibi Windows 11'de kasıyordu, animasyonlar falan acayip takılıyordu. Neyse garantiye gönderdim...
  9. Riley

Hocam Hocam sizin sisteminizde sorun olabilir, Windows 11 kötü diye genelleme yapmayın. Ben 2021'de ilk Preview sürümü çıktıktan beri kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  10. Riley

Dostum normal Windows 11'i kur kullan işte ya. Çok kasmayın.
Top Bottom