Arama sonuçları: *

• Users: Scopy
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Driver Booster kullanılır mı ?

Merhabalar Arkadaşım driverları için driver booster kullancak ama diğer arkadaşım driver booster yanlış sürücüleri kuruyor dedi doğrumu acaba.
  2. S

Utorrent Web Virüslümü

ben oyun indirmicem sadece programı merak ettim kurmak istedim virüs taramsından geçirdim virüslü çıktı.
  3. S

Utorrent Web Virüslümü

Başlıktan gördüğünüz gibi utorrent virüslümü.
  4. S

Exe Çalıştırılmazsa Virüs Yüklenirmi?

Merhabalar UTorrent web indircektim virüs taramasından geçirdim baya virüs çıktı ama exeyi açmadım bişe olurmu.
  5. S

Windows 10 format atma ayarları nedir?

Ama o zaman fat 32 olarak kurmuyormu ve ntfs olması gerekmiyormu?
  6. S

Windows 10 format atma ayarları nedir?

Merhabalar Bilgisayarıma format atcam rufus ayarları nasıl olmalı ?
  7. S

Wallpaper Engine 32 bit Çalışıyor.

Bunları zaten biliyorum neden 32 bit çalıştığını merak ediyorum benim pc 64 bit
  8. S

Wallpaper Engine 32 bit Çalışıyor.

Merhabalar wallpaper engine 32 bit çalışıyor ne yapmalıyım ?
  9. S

Bilgisayardaki Virüsü nasıl yok edebilirim,virüs programı yeterli olurmu yoksa format şart mı?

Merhabalar Office 2016 etkinleştirmek için kms spico kullandım ve galba bilgisayara virüs bulaştırdım yaparken windows defenderi kapatmıştım geri açtım tarama yaptırdım virüsün bir dosyasını sildi sizce yeterlimi .
  10. S

Microsoft Office 2016 Etkinleştirme.

Merhaba demin office 2016 kurdum fakat etkinleştirme istedi eğer etkinleştiremezsem bazı özelliklerin devre dışı bırakacağılını söyledi acaba nasıl etkinleştirebilirim?
  11. S

Nihai Performans Yok oldu

Merhaba Bilgisayarıma dün format attım formattan sonra bilgisayarı nihai performansa alıcaktım ama nihai performans gitmiş format atmadan önce vardı ne yapabilirim yüksek performans var sadece.
  12. S

Windows Rufus olmadan kurarsam Ne olur?

Arkadaşım bana rufus la kurarsan windows daha hızlı olur dedi doğrumu acaba. 1609348541 zaten rufusla kurcam sadece ne olcağını bilmek istedim
  13. S

Direk windows kendi sitesinden windows 10 kurulum exe sini flash belleğe kurcam
  14. S

Bilgisayara format atıcam rufus kurmassam ne olur.
  15. S

Format İçin NTFS Mİ FAT32 Mİ?

Helal olsun tşk :)))
  16. S

Cevaplarınız için teşekkür ederim NTFS yi kurcam.
  17. S

Bilgisayarım yeni biosum uefi
  18. S

Ben bilgisayara format atcam arkadaşım ntfs ile kur diyo ben fat 32 ile kurmak istiyorum hangisi daha doğrudur?Windowsun son sürümü.
Top Bottom