Arama sonuçları: *

• Users: Sectury
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Cihazım Bios Update Sonrası Mavi Ekran Veriyor

Sorun çözüldü. BIOS update den sonra kendi ayarlarını sıfırlamış. İntel in 13. nesil işlemcisi olduğu için vmd diye bir olay var. windows u en başta kurarken bu ayar bana baya bi sıkıntı yaratmıştı. en son kapatıp kurmuştum. bios güncelleştikten sonra o ayarı açmış. kapatıp tekrar başlatınca bir...
  2. S

Cihazım Bios Update Sonrası Mavi Ekran Veriyor

Bios update yaptım sonrasında mavi ekran vermeye başladı. inaccesible_boot_device yazıyor desteğe bunu söyleyin diye. Ne yapmam lazım stajdayım ve bilgisayarım gitti çok acil yardım lazım. 1689674536 Cihazın modeli asus rog strix g18
  3. S

Windows 11 pro etkinleştiremiyorum

sağlamlisans da çok pahalı. hepsi lisans diye bir siteden 30 tl ye aldım çalıştı.
  4. S

attığın linktekini okudum. aşağıya doğru yazan kişi açıklamış nasıl işlediğini. çevrimdışı sunuculardan açıyorsun gibi gibi. güvenmeyebilirsiniz dedi ben de güvenemedim. arkadaşımın tavsiyesiyle 30 tl ye kod aldım girdim hallettim.
  5. S

bu attığında windows 10 yazıyor ama. bendeki 11 pro
  6. S

Merhabalar. Geçen hafta freedos bir laptop aldım. windows 11 pro kurdum. İnternetten kod bulup denedim. fakat ekran görüntüsüdeki yazıyı yazıyor etkinleştirmiyor. Ne yapmam lazım internetten ucuza 80 90tl ye dijital anahtar alsam çözülür mü yoksa başka bir sorun mu var?
Top Bottom