Arama sonuçları: *

1. S

İtopyadan topladığım sisteme nasıl Windows yüklerim?

Discord yada facebook varmı ordan ekleyelim görüntüyü açıyım kargoya verilmiş benim sistem bu cuma gelicek ozaman hallederiz
  2. S

Beyler sistem gelince biriniz görüntülü arasam beraber yapsak?
  3. S

Yok beyler ben kendim Windows kurarım daha iyi Windows yüklerken anlayan biri olsa bari hallederim de
  4. S

Merhabalar 15000 TL lik kasa sipariş ettim 3 4 güne gelicek ama Windows 10 nasıl kurcam hiç bir fikrim yok bende usb ve ORJİNAL win 10 home Cd si ve ürün anahtarı mevcut maalesef evde pc yok usb wındows atamam İnternet Cafe yada bilgisayarcıya gidip atarım Windows usb ye YouTube da baktım...
  5. S

Topladığım sisteme Windows nasıl kurarım

Tamam kanka ben çok salağım (: heyecan dan sistemi alırken sistem montaj hizmetini eklememişim 4 5 kere itopya ya sirapiş numaram dekont la beraber email attım sistem montaj eklermısınız ben eklemeyi unuttum diye cumartesi pazarda müşteri hizmetleri kapalı pazartesi arayım bi sorayım eklemişler mi
  6. S

Windows deneme sürümü koymuyorlar mış yorgunluktan ozaman bilgisayarcıya usb götürürüm internet ten usb atar bende evde kurarım
  7. S

Ona nıye param veriyim ki usb ile kurarım daha ıyı 1597455245 Aslında senın dediğin cok mantıklı ama ben sistem sipariş verirken ***** gibi belirtmedim sistem montaj felan yarın ıtopyayı arayıp mail den söyliyim
  8. S

Çok iş uğraşamam onla
  9. S

Tamamdır cok teşşekkürler
  10. S

Arkadaşım yok İstanbuldan antalyaya taşındım tanımıyorum kımseyı eee BİLGİSİYARCI aynı işlemi yapamaz mı ne saçma
  11. S

Aynen deneme sürümü koymuyorlar bencede ama yarın bu arayım cevaplarınız için hepinize çooook teşekkür ederim içi rahatlattınız iyiki bu forum var. 1597438039 Tamam (:
  12. S

Tm 1597437621 Np kanka param var
  13. S

Yok usb Windows ORJİNAL götürürüm başında beklerim Windows calmayın dıye jsjsjs kasayı götürmem
  14. S

Yok zaten kasayı götürmem usb Windows neresini calıcak ben basında durucam zaten djjdjdd
  15. S

2 hafta bekle derken anlamadım
  16. S

Kanka bende zaten ORJİNAL win 10 home var 1597437415 Tamamdır 1597437435 Tamam sadece Windows yükliyin diyim
  17. S

Şaçma sapan şeyler kurmasın derken ben zaten usb ve ORJİNAL windows 10 home götürürüm oraya Windows 10 kurucsgını bılıyorum zaten? 1597437109 Kanka ozaman napıyım bi çözüm önerirmisin 1597437146 Kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen
  18. S

Ben bilgisayarcıya götiriyim pc bence en ıyısı pc yanında dururum hıc parçada alamaz zaten
  19. S

Kurulum diski derken anlamadım bende zaten Windows 10 home ORJİNAL Cd si key var kurulum dosyasını anlamadım BİLGİSİYARCI mı kurulum dosyası hazırlıycak
Top Bottom