Arama sonuçları: *

• Users: Sheazel
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

WİNDOWS 10 KURULAMADI HATASI

https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-yueklemesi-basarisiz-oldu-hatasi.427093/page-2 Senle aynı şeyi yaşayanlar Rufus ile temiz kurulum yapmış. Bir internet kafede veya tanıdığında Windows 10 isosu indirip flasha atıp temiz kurulum yapmalısın.
  2. S

Bir süre buralardayım ben.
  3. S

İndireceğiniz imajı yazmak için başka bilgisayar gerek. En azından buraya aldığınız hatayı atın bakalım internetten sizin için.
  4. S

Hocam normalde Rufus ile kurulum için flasha iso uzantılı dosyalar yazıyorsunuz. Ekstra bilgisayarınız yoksa yazamazsınız onu sordum. 1630264911 Allah kolaylık versin :)
  5. S

Açıkçası nasıl hata aldığınızı tam bilmediğimden net bir şey açıklayamam size şunu söyleyebilirim, sistem dosyaların kurulumunu yaptıktan sonra reboot yapar, bazen dosyaların kopyalanması sırasında sıkıntılar oluştuğundan reboot sonrası böyle hatalar alabiliyorsunuz.
  6. S

Rufusla temiz kurulum yapsanız daha rahat olursunuz. Elinizce imaj ve yazacak cihaz var mı peki?
  7. S

Msi Afterburner değerler göstermiyor (Masa üstünde)

Ayarlardan işlemci sıcaklığı vs. isteğiniz birimin üzerine tıklayıp alttaki OSD'de göster tikini koyun. İlgili değer ekranda belirir. 1628874565 Pardon farklı anlamışım fotoğrafı görmedim. Detach tuşu olmalı programda hatırladığım kadarıyla.
Top Bottom