Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Dünya düz olabilirmi

HAdi.Șu konuyu bile b*k edebilecek zekadasınız.
  2. Sirius Blackw

Dünya düz olabilirmi

Hadi kapa
  3. Sirius Blackw

Dünya düz olabilirmi

HAdi git kapa hesabı
  4. Sirius Blackw

Dünya düz olabilirmi

Mizah konusundada yaș sınırı var galiba anlayamıyor küçükler bas git bebe.
  5. Sirius Blackw

Dünya düz olabilirmi

Fake nasa bizi kandırıyor.
  6. Sirius Blackw

Dünya düz olabilirmi

Yuvarlak olsaydı en altta düșmemiz gerekirdi kanka düz o yüzden.
  7. Sirius Blackw

Windows 10 kurma hakkında

Hocam varmış ayarlarda döndüm 10 a.
  8. Sirius Blackw

Windows 10 kurma hakkında

Beyler Win 11 fen 10a geçeceğim geri dönüş için bir yardımcı falan var mı yoksa manuel mi kurmalıyım?En temiz şekilde nasıl kurarım?Windows etkinleştirme falan tekrar yapmam gerekir mi?Para vermek istemiyorum. Cihazım Asus Tuf Fx516Pc Win 10 kurduğumda bu Asusun programlarını falan tekrar mı...
  9. Sirius Blackw

Rızam olmadan Windows 11'e güncellendi

Rtx 3050 8x1 Ram(8x2 yapacağım) İ511300H 1682944135 Geldi aklıma oda ne gibi zararları olabilir?
  10. Sirius Blackw

Rızam olmadan Windows 11'e güncellendi

Beyler Dün akșam Pc'yi kapatırken güncelleme gelmiș diye güncelle ve kapat dedim.Bugün açtığımda Pc'yi Windows 11 idi.Ben Tekrar Windows 10 Pro kurmak istiyorum kurmalı mıyım sizce ve lisanslar falan ne kadar?
  11. Sirius Blackw

Windows'tan istemediğimiz özellikleri kaldırmamıza yarayan bir program vardı?

Ntlite programın adı.14-15 yașlarındayken arkadașımla beraber Windows 7 modlardık fakat bu programı kullanmadık hiç.Sonradan gördüm bunu bașka forumlarda abilerimden öğrenmiștim güzel programdır.Fakat dıș görünüș olarak değișiklik yapabilceğin bir uygulama değil.
  12. Sirius Blackw

Masaüstü Fotografını Paylaşır mısınız ? Nasılmış Bakalım

bir tık iyi olsa da Kgb insanları yine aynı insanlar.Cinselliği çıkarınca değișmiyor bișey.Ortada ''merhaba avradına atladıklarım'' diye cümleye bașlayan bir insan topluluğu var.Çöp sub.
  13. Sirius Blackw

Ayıptır sóylemesi bir subda 64 gb zenci aleti arșivi vardí.Allah affetsin merak edip indirmeye kalkmıștım ama vazgeçtim.
  14. Sirius Blackw

Erkeğimm.Bende senle takılıyorum. 1667592154 Ulan komik olan ne diye sövecektim ayrıntıyı gördüm.
  15. Sirius Blackw

Ekranın bir kısmının videosunu alma

Obs indir ayarla kafana göre.
  16. Sirius Blackw

Linux'ta Windows uygulamaların açma rehberi yapacağım da exe önerebilir misiniz?

Gta sa Definitive edition Exe. Ya da Super mario exe.
Top Bottom