Arama sonuçları: *

1. Splixson

Bunu nasıl kaparım???

2. Splixson

Oyun için hangi w11 sürümü kurulmalı ?

pro kur
  3. Splixson

Windows search çalışmıyor

w11 geç
  4. Splixson

Windows 10 16 gb ram boşta yüzde 40-44 ram kullanımı normal midir

lol hesabımı çaldıracak kadar değil.
  5. Splixson

Windows 11 geçmelimiyim?

windows 11 daha önce kullandım ama çok önce çok hatası vardı şimdi windows 10 kullanıyorum fakat windows 11 düzeldi mi bilmiyorum sizce geçmelimiyim
  6. Splixson

Masaüstüne takip eklentisi koyma

kripto paraların diyatlarını takip etmek için masaüstüne basit küçük bir şey eklemek istiyorum nasıl yapabilirim
  7. Splixson

Win11 benim için bitmiştir

kapattım. bu sefeer internetsiz devam edemezsin dedi
  8. Splixson

Win11 benim için bitmiştir

2 aydır win11 kullanıyorum şimdi yeni temiz kurulum yaptım 50 tane şey yaptırttı yok pin gir yok oturum aç yok defaultuser0 sorunu vb şeyler beni delirtti abi ben normal bir kullanıcıyım sadece oyun oynuyorum ya ne istiyosun benden nee sadece bilgisayarı açıcam ya niye 2 defa şifre soruyosun...
  9. Splixson

Rufusta Hangi tikleri tiklicem

bişey fark etmiyor sadece bu soru çıksın diye ss için açtım o sekmmeyi yoksa bişey fark etmiyo
  10. Splixson

Rufusta Hangi tikleri tiklicem

ANAKART : asus prime b450mk 2 İŞLEMCİ r5 5600 EKRAN KARTI: asus dual rx6700xt win 11 atıcam rufsta böyle bir şey çıktı eskiden yoktu bunların hangisini tiklicem
  11. Splixson

Temiz Kurulum Windows Keyim Gider mi?

keyi tekrardan kullanabiliyor muyum
  12. Splixson

öyle yaptım şuan 11 kullanıyorum ama temiz kurlum atıcam driverlar failan çalışmmıyor
  13. Splixson

geçenlerde sağlamlısans diye bi siteden key aldım ne keyi olduğunu bilmiyorum win10 lisans keyi şimdi win11e temiz kurulum geçmek istiyorum keyim gider mi?
  14. Splixson

Windows11 AMD Sistem performans düşüşü gerçek mi?

ryzen 5 5600 rx6700xt asus b450m k2 anakart Goodram 16GB CL16 3200Mhz DDr4 Win11 Geçilir mi? Geçsem de performans kaybı yaşar mıyım?
  15. Splixson

İşlemcim Win11 Desteklemiyor???

işlemcim AMD Ryzen 5 5600 fakat win 11 destekleyen işlemcilere baktığımda 5600'ün tüm serileri var ama 5600 yok işlemcim windows 11 de performans kaybı yaşar mı
  16. Splixson

Win10 Keyli pcye format atınca Win11 key otomatik gelir mi?

win10 kullanıyorum win11 e yükselticem win10da key satın almıştım şimdi yükseltsem tekrar satın almak zorunda kalır mıyım?
  17. Splixson

AMD Sistem Win11 Geçilir mi?

windows 10 kullanyorum aklımda win11 e geçmek var ama youtube de gördüğüm videolarda amd sistemlerde düzgün çalışmadığı mavi ekran verdiği ve birçok porgramı desteklemediğini söylediler sistemim ryzen 5 5600 rx6700xt b450m k2 anakart sizce geçmelimiyim
  18. Splixson

Windows 10 to Windows 11

düzeltemezsin.
  19. Splixson

2022 Yılında Windows Xp Kullanmak Mantıklımı?

aynen kanka kullanılır
Top Bottom