Arama sonuçları: *

1. Tbagbagwell

Bilgisayardaki Gereksiz Dosyaları silme!

Yararlı içerik. (y)
  2. Tbagbagwell

Windows Sıfırlama

Driverların gidicek ama haberin olsun.
  3. Tbagbagwell

Modding ❌Windows Hatalarını tek kalemde onarma✅

Kullananan arkadaş var mı ? Güvenliyse biz de kullanalım.
  4. Tbagbagwell

beyler internette 20 30 TL'ye satılan win 10 pro keyleri

Hay yaşa be hocam sabahtan beri anlatmaya çalıştığımız şey de buydu.
  5. Tbagbagwell

Az önce legal illegal propagandası yapan birinin bunları demesi ne gülünç. Microsoftun sorunuymuş da ben kendimi haklı çıkarmaya çalışıyormuşum. Nah orada belge sundum ben sana. Bilmediğiniz konularda atıp tutmamayı öğreneceksiniz !
  6. Tbagbagwell

Dolandırcılara para kazandırıyosunuz. Azıcık araştırın, öğrenin yahu. Bak bi başka arkadaştan da 60 tl almışlar. İş mi sence bu yapılan ???
  7. Tbagbagwell

Üşenmedim baktım netten. İllegalmiş peh. Güleyim bari.
  8. Tbagbagwell

Antivirüs programı diye bir şey var değil mi? Biz burada insanların cebini de düşünüyoruz. Mesajımın en başında kullanan tanıdıklarım var demişim, sıkıntı olmadığını da belirtmişim. Sen neye geriliyosun onu anlamadım ben ?
  9. Tbagbagwell

Ne alaka ? Bilgi vermek, fikir beyan etmek suç mu oldu ? Varsa sizin de bildiğiniz net bir bilgi dile getirin de biz de faydalanalım.
  10. Tbagbagwell

Alan da kullanan da tanıdığım var. Evet keyler çalışıyor ama orada bir soru işareti var. Size sizin adınıza bir key açıp vermiyolar aksine daha önceden başkası adına açılmış ama şuanlık kullanımda olmayan keyleri satıyolar. Bu işlemi internette alelade yapan programlar var ismini söyleyince...
  11. Tbagbagwell

Oyun için hangi Windows sürümü ?

+99999999
  12. Tbagbagwell

Windows 10 'a geçmek mantıklı olur mu ?

Hocam ssd var geç bence de ama home a geç proya değil arkada gereksiz ram yiyor baya.
  13. Tbagbagwell

Bilgisayar yavaşlama nedeni ?

Hocam pro yerine home versiyonunu yükleyin. Pro arkaplanda gereksiz birçok uygulama çalıştırıyor ve ram yiyor. Fabrikada kullanmayacaksanız home size yeter. Kalın sağlıcakla ?
  14. Tbagbagwell

0xc00007b hatası çözümü

yardımı olabilir
  15. Tbagbagwell

0xc00007b hatası çözümü

Microsoft.net framework ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bi güncelle istersen.
Top Bottom