Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

İşletim sistemi satın almak

Win 11 3 Aydır Kullanıyorum Sorun Yaşamadım Tavsiye Ederim Tabi Sistemin İyiyse OEM Key Al Geç Ne Crack Li Windows Kullanma Nede Etkinleştirilmemiş Windows Kullanma Oem Key Al Geç E-PTT Awm De Ben Win 11 Pro Kodunu 5 TL Ye Almıştım 0 Sorun
  2. Than SKYWALKER

İşte o çok sorulan "Windows 11'e geçilir mi?" sorusunun cevabı

2 aya yakın süredir kullanıyorum 0 sıkıntı win 10 un leş arayüzünden köşeli tasarımından kurtuldum
  3. Than SKYWALKER

Windows 11 stabil midir?

1 haftadan uzun süredir kullanıyorum ryzen 5 5600 rx6700 ile hiçbir sorun yok stabil gayet ama win 10 dan pek farkı yok tasarım açısından kat kat daha iyi onun dışında fark yok dediğim gibi bence kesin geçilir
  4. Than SKYWALKER

WIN 10 mu yoksa WIN 11 Mi tercih etmeliyim?

O kadar da abartılacak bir şey olmuyor donma fln yok kim çıkardı onu sadece ilk kurduğunda 1 2 kez mavi ekran yersin başka bir şey olmaz 2 3 fps düşer yada artar onunda sana 1 gram kötü etkisi olmaz
  5. Than SKYWALKER

Modlu Ghost Spectre Windows Sürümleri Kullanılırmı güvenilir mi??

Arkadaşlar Bende Windowsun Kendi Uygulamalarından Ve Onların Arka Planda Çalışmasından Bıktım Ve Çözüm Arıyorum Windows 11 Superlite Ghost Spectre Modlu Windows Sürümlerinin Olduğunu Farkettim Bu Sürümler güvenilir mi? Kullanılırmı Uzun Süre Deneyimleyen Olduysa Fikirlerini Beyan Ederse Sevinirim...
Top Bottom