Arama sonuçları: *

1. TheCyDonia

Açılıştaki Windows Logosunu Nasıl Kaldırabilirim?

hallettim knk biosdan sata ayarını uefı den legacy yaptım öyle format attım suna gözükmüyo suan sadece anakart logosu tak ekran geliyo
  2. TheCyDonia

knk o windows logosu o kadar sinirime gidiyorki o gelince sanki pc çok yavaşmış gibi hissediyorum modum düşüyor mesele saniye değil
  3. TheCyDonia

BEYLER ÇÖZDÜM tekrar format attım ama bu sefer biosdan uefı moddan cıkardım öyle attım yaklaşık 1 sn kadar kazandım tekrar biosdan uefı moda aldım denemek isteynler buyursun
  4. TheCyDonia

ben manyağım aga bişeye takarsam yapmadan duramam kudururum heleki pc işlerinde hiç duramam
  5. TheCyDonia

heh işte bendede ssd var 7 8 sn de açılıyor pc önceden win logosu gelmiyordu şimdi format attım sinir ediyor yok edemedim gitti
  6. TheCyDonia

knk anakartın logosundan bahsetmiyorum win logosundan bahsediyorum onu nası görmeden geçebilirim 1624395713 yaramadı knk
  7. TheCyDonia

ben yapmıştım olmuştu suan neden yapamıyorum bilmiyorum
  8. TheCyDonia

bundan bahediyorum 1624395186 neden oynamıyım :D tilt oldum sadece 1624395217 daha önceden olmuyordu suan niye bununla yaşıyım
  9. TheCyDonia

Merhabalar Pcye format attım önceden win logosu gelmiyordu ve pc 2 sn kadar erekn açılıyordu şimdi o win logosu gelmeye başladı tilt oldum nasıl yok edebilirim bunu birde pcde garip bir ağırlık var daha önce yaşamadım yadırmcı olursanız sevinirim
  10. TheCyDonia

Windows Yazılımından Kayanklı GPU ısınması

Agalar birkaç gündür gpunun kendi kendine mhz artırdığını ve ısınığını fark ettım biraz araştırınca sebebini buldum windowsun kendi yazılımı olan "csrss.exe" adlı yazılımdan kaynaklı olduğunu gördüm kendi kendine gpuyu kullanıyor benim sinirimi bozdu anlayan bi arkadaş el atarsa sevinirm...
  11. TheCyDonia

Formattan sonra siyah ekran sorunu

2. sıra boş sadece hdd var
  12. TheCyDonia

knk usbyi zaten cıkardım hala ekran yok
  13. TheCyDonia

Merhabarlar az önce format atmayı denedim usb üzerinden ekran geldi her şey çok güzel format attı bittikten sonra ekran bidaha gelmedi ne yapsam çözemedim yardımcı olursanız sevinirm 1610827253 (arkımın pcsi) 1610827351 bu arada bios geliyor sadece windows yok
  14. TheCyDonia

Gereksiz Uzun Açılan Windows

Sistem kasmasa evet kendim hazırlayabilirdim 😄
  15. TheCyDonia

Bunu deniyebilirim ama ilk olarak bir Windows 10 format USB si bulmam gerek
  16. TheCyDonia

Hiç yapmadım
  17. TheCyDonia

Ssd Kingston 120 gb Sistem eskide SSD yeni 1 yıl olmadı daha
  18. TheCyDonia

Sistem ortalama 7 8 yıllık Format atıp kolaya kaçmak istemiyorum yaklaşık 400 GB resim ve oyun var zaten İnternet yavaş yine bekliyemem
  19. TheCyDonia

Deniyecegim önerin için teşekkürler
Top Bottom