Arama sonuçları: *

• Users: Toxpox
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Toxpox

Microsoft şaka mısın?

Böyle ekonomiye ben olsam ben de böyle yapardım. İnsanlar kaça yükseldiğini görsünler işte ne güzel.
  2. Toxpox

Windows 11 güvenli önyükleme sorunu

F62 kodlu BIOS sürümünü seçin . İndirip BIOS güncelleyin. Aşağıdakini indireceksiniz.
  3. Toxpox

Bununla uğraşmak istemiyorsanız anakart üreticinizin getirdiği yeni BIOS ile fabrika ayarlarını Windows 11'e hazır hale getiren BIOS güncellemesini de yapabilirsiniz. F62 kodlu sürümü indirip BIOS güncellemesi yapmanız yeterli...
  4. Toxpox

BIOS üzerinden TPM ayarlarını doğru yaptığınızdan emin olun. Secure Boot özelliğini açın. Sisteminiz Windows 11 destekliyor.
  5. Toxpox

Çok Acil Word Programı Lazım Ne yapabilirim ?

Değil. Sadece online olarak kullanılmasıyla kalmayıp indirilip kurulabilen bir pakettir Office365. Sen bunun Online versiyonunu kullanıyorsun. İkisi farklı şeyler. Direk indirip uygulamasını açtığın "Word" ya da "Excel" uygulamaları Office365 ya da yeni adıyla Microsoft365 ürünüdür. Bunları...
  6. Toxpox

Çok Acil Word Programı Lazım Ne yapabilirim ?

LibreOffice gibi alternatifler var. Office365 dışında da yapabileceğiniz pek seçenek yok.
  7. Toxpox

Format atarken başlangıç onarma açılıyor

Windows'u yüklemeye çalıştığın diskte veya kurulum USB'ndeki dosyalarda sorun olabilir. Yeni bir kurulum USB'si yazdırmayı denedin mi?
  8. Toxpox

Aygıt yöneticisi ünlemleri halletmezsem ne olur?

Chipset sürücüsünü kurmayı dene. Anakartın nedir?
  9. Toxpox

Yeni bilgisayarıma Windows 10 kurabilir miyim?

Aldığınız kaynağın önemi yok. Kurulum USB'sini doğru oluşturduysanız yeni bilgisayarınıza Windows'u sorunsuz şekilde kurabilirsiniz.
  10. Toxpox

Nvidia yazılımı virüs tehditi?

IObit yazılımlarından hayır görmedik ki buna şaşıralım. Malwarebytes/Kaspersky ile tarama yapar mısın?
  11. Toxpox

Kalıcı Olarak Silinen Bir Dosyanın Geri Getirilebilmesi

Yorumum tahminden öteye gidemeyecek ama yine de yazayım. SSD'lerden bahsediyorsak birden fazla hücre olduğu için böyle bir durum olabilir. HDD'lerden bahsediyorsak da mekanik olarak disk üzerine çizerek dosyaları oluşturduğu ve çizikleri okuyarak dosyaları göstererek çalışıyor. Her dosyayı...
  12. Toxpox

Windows 10 Home'dan Pro'ya Nasıl Geçerim?

Ürün anahtarı haricinde geçiş yapamazsınız diye biliyorum. Ya temiz kurulum yani "format" ile yeni Windows kuracaksınız ya da ürün anahtarı değiştireceksiniz.
  13. Toxpox

Windows 10 Nasıl Etkinleştirmeliyim ?

En uygun ve sağlıklı yöntem OEM anahtarları. Fiyatı uygun ve herhangi bir güvenlik riski yok.
  14. Toxpox

bu hata nedir yani hata mı bu ?

Kurulum tamamlama ekranı. Neden çıkmış olabileceğine hiçbir fikrim yok. Format ya da temizleme yapmadıysanız çıkmaması gerekiyordu.
  15. Toxpox

Windows 10 Format Atmada En Etkili Yöntem Hangisi?

Bundan yap.
  16. Toxpox

Microsoftu lisanslama ?

KMS harici, korsan olmayan bir yöntem istemiş. 1619113833 Evet fakat korsan bir yol. Güvenlik riski de bulunduruyor.
  17. Toxpox

Windows 10 kuramıyorum

Hayır ekteki yerden yapabilirsin.
  18. Toxpox

Windows 10 kuramıyorum

Kuruluma devam edebilmek için diskleri temizlemeniz gerek. Hangi diske kuracaksanız ona tıklayın ve "Sil" butonuna basın daha sonrasında ise "Yeni" tuşuna basıp onaylayın ve "ileri" diyerek kuruluma devam edin. Sildiğiniz disklerdeki veriler kaybolacaktır. Eğer tutmak istediğiniz herhangi bir...
  19. Toxpox

CMD İLE WİNDOWS ORJİNALLEŞTİRME.

"Ücretsiz Windows Etkinleştirme" adı altında sıkıntısız olan bir şey yok. Tüm yöntemlerde vardır bi sıkıntı. KMS sunucularını değiştirmek sıkıntı tabii.
  20. Toxpox

Windows güç ayarını yüksek performansa almak işlemci ve ekran kartını ısıtır mı

Pik yükteki işlemci sıcaklığını arttırmaz fakat boştaki sıcaklığı biraz arttırabilir. Ekran kartına müdahale etmiyor diye biliyorum.
Geri