Arama sonuçları: *

• Users: Trifact
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Trifact

temiz format nasıl atılır

temiz format bu mu bilmiyorum ama temiz kurulum bu değil. format sonrası yapılması gerekenlerde var. hatta dur şunun içeriğinide listeye alayım videosunu çekeyim.
  2. Trifact

🌐 EN İYİ BROWSER-TARAYICI HANGİSİ? 🌐

+1
  3. Trifact

FreeDos bilgisayara Windows kurarken USB belleği ne zaman çıkartacağım?

windows masaüstüne geldikten sonra.
  4. Trifact

Windows 11 e şuan geçilir mi?

hibrit işlemci kullanıyorsanız zaten zorunlu gibi bir şey. yeni teknolojilerinde uyumlu çalıştığını biliyoruz. ama win10 şuan stabilite konusunda hala bir tık önde. çünkü win11 nedenini anlayamadığımız şeylerle geliyor. mesela pencere modunda daha yüksek fps?? niye tam ekran alışagelmiş durumda...
  5. Trifact

Güncel sistem'de windows 11 kurmak?

win 10 devamkeeeee.
  6. Trifact

SSD HANGİSİ OLUYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

bu tek bir disk (SSD) zaten. ikincisi olursa sürücü 1 yazar.
  7. Trifact

Windows 11 Geçilir Mi?

geçme kal win10da
  8. Trifact

Windows 11 Geçilir Mi?

yani düzeltme güncellemeler sürekli geliyor ama oyun bazında win10 hala dimdik ayakta duruyor. yukarıda detaylı yazdığım gibi işlemci türün nasılsa oyun performansını etklier hibritse win11 ilaç olur ama değil win10 hala çıtırında devam ediyor. kullanım amacın ve bileşenlerinde doğru orantılı yani.
  9. Trifact

Windows 11 Geçilir Mi?

eğer işlemcin hibrit denilen performance efficiency gibi çekirdekleri barındırıyorsan win11 iyidir. ama düz X cores X treads gibi bir işlemciyse ben win 10da kalınmasını öneriyorum en azından oyun oynanma göz önünde bulundurulursa. he oyun oynamıyorum diyorsan yiyorsa mac os bile denenir.
  10. Trifact

Windows 11 artık stabil mi?

bence hala stabil değil. tek şart bence intelin hibrit bir işlemcisini kullanıyorsanız kullanılabilir onun dışında win10 baaaaaaaass yola devam win10'la baaaaas :)
  11. Trifact

SSD Kendi Kendine Doluyor

windows yapıyor onu. sildim diye zannettiğin dosyları güncellemede indirdiği dosylar yedek sistem dosyları vs vs işletim sistemi kendi siler indirir kurar ssdden yer açar vs vs. yani dol windows işletim sistemin yapıyor. sildim diye zannettiğin dosyaları, güncellemede indirdiği dosyları, yedek...
Top Bottom