Arama sonuçları: *

• Users: TyLoo
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. TyLoo

w10 formattan sonra drıver yükleme

ben 2-3 sene önce pc me flash üzerinden format atmıştım ve drıver konsuunda bir şey yapmamıştım ekran kartı mouse vs kendi indirdi diye hatırlıyorum şimdi de atacağım ama ikilemde kaldım acaba öle olmadı mı diyye konu ile fikirleriniz var mı ?
  2. TyLoo

Freedos Laptop'a Windowsu Bilgisayarcıya Kurdurmalı mıyım?

ben de bu konu hakkında ya yapamazsam vs sorularım vardı dün kendim usb w10 ISO dosyası ile yaptım miss gibi oldu intten video izle tavsiyem teknobiyotik (25dk flndı herhalde) gerisi gelir kolay iş
  3. TyLoo

Bedava win 10 etkinleştirme

işe yarıyor ben böyle etkinleştirdim , update de yapabildim
  4. TyLoo

Discord Easter Egg!!!!!

çok iyi
  5. TyLoo

STEAM'E TIKLIYORUM AÇILMIYOR, YÜKLENİYOR SİMGESİ GELİYOR O KADAR. (ACİL YARDIM EDİN)

JSCHYFASKYJDCFUSDYLJSYDF çok iyi olay , sakin ol knk
  6. TyLoo

Windows etkinleştirilmezse ne olur?

Duvar kağıdı kilit ekranı wındows rengi yazı tipi vs bunları Değiştiremiyprsunuz
  7. TyLoo

windows 10 cmd den etkinleştirme

ben de bir sıkıntı çıkmadı
  8. TyLoo

"Windows linsansınızın süresi yakında dolacak"

para ver rahatla ;)
  9. TyLoo

Neden Windows 10 Pro OEM keyler Windows 10 Home OEM keylerden pahalı?

A B O O krdşm şka yha bn de key aldym hıhı
  10. TyLoo

eyw dostum ama yapalı 2 3 ay oldu ve virüs taramalarından hep sicilim temiz çıktı demek ki arka planda büyüyecek daha
  11. TyLoo

h-hayır dostum hek örendim
  12. TyLoo

ben de w 10 etkinleştirme ararken home key lerin çok daha pahalı olduğunu gördüm ondan sonra youtubeden bi tane program indirereek otomatik etkinleştirdim şimdi de kullanmaktayıkm
  13. TyLoo

bu linkteki w10 pro key hakkında bikaç sorum var

teşekkürler eminiz değil mi
  14. TyLoo

bu linkteki w10 pro key hakkında bikaç sorum var

https://www.liyayazilim.com/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari ben w10 home kullanıyorum (etkinleştirilmedi) bu linktekini alınca bana proya yükseltme ve pro lisansı anahtarı mı verecektir ?
  15. TyLoo

w10 etkinleştirme anahtarı

w 10 home yazıyor altında da etkinleştirilmedi yazıyor 1599661606 ?
  16. TyLoo

teşekkür ederim bir sorum daha olcak benim pc de şöyle yazıyor Edisyon Windows 10 home bu key ise pro keyi ben bu adamdan key alınca girince w10 pro mu olacaktır acaba
  17. TyLoo

wındowsu etkinleştirmek istiyorum bunun için uygun bir key linkine ihtiyacım var bunla ilgili konu veya link atarsanız sevinirim
  18. TyLoo

Ücretsiz PowerPoint Nasıl İndirebilirim

ben denedim şimdi girdim power pointe tıklayıp boş sunuya tıklayınca oldu sorun nedir ki =?
  19. TyLoo

https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-365/free-office-online-for-the-web bi buraya giriş yapıp dener misin
  20. TyLoo

yanlış bilmiyorsam int üzerinden de bedavaya yapılıyor ama bazı özelliklerini kullanamıyorsunuz onun yerine yeni mic hesabı açıp 1 aylık ücretsiz deneme sürümü var diye hatırlıyorum çünkü ben bi ara öyle yapmıştım olmuştu en kötü gezginlerden vs indirebilirsiniz
Top Bottom