Arama sonuçları: *

• Users: Uğur
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Uğur

Bu flash belleğe ventoy ile hem win10 hem de win11 yükleyebilir miyim ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09J3X2XR3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Elimde bu usb bellek var ve içinde w11 format isosu yüklü rufus ile Ventoy diye bişi duydum içine hem w10 hem de w11 isosu atabiliyormuşuz. Usb belleğin hafızası falan yeterli mi bide rufus mu daha sağlıklı olur...
  2. Uğur

Çözüldü: Win10 arama çubuğunda garip arama yazıları neden çıkar..? Foto ekte.

Rica ederim hocam size de iyi forumlar.
  3. Uğur

Çözüldü: Win10 arama çubuğunda garip arama yazıları neden çıkar..? Foto ekte.

Arama kutusuna tıklayınca sağ üstte üç nokta var ona tıkla sonra arama ayarlarına tıkla orda altta geçmiş var onu kapatınca bi daha arattığın şeyler orda çıkmıyor. Onun yerine önerilen uygulamalar falan çıkıyor.
  4. Uğur

Windows 10 mu Windows 11 Mi Daha İyi ?

O zaman windows 11 kurabilirsin istersen bende imzadaki sistemi kullanıyorum 1 yıldır sıkıntı yaşamadım windows 11 ile tavsiye ederim yani.
  5. Uğur

Windows 10 mu Windows 11 Mi Daha İyi ?

Şahsen sistemine göre win10 daha iyi olur gibi.
  6. Uğur

20 liralık Windows keyi ile 150 liralık arasındaki fark nedir?

bana da atabilir misin rica etsem ?
  7. Uğur

Windows 11 home key önerisi

kodun türü ne çıktı acaba ? 1708690394 kodun türü ne çıkmıştı jetlisans da ?
  8. Uğur

Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirme için. 1708689108 Bide bu keyin türü nedir acaba detay yazmamışlar.
  9. Uğur

Anladım teşekkür ederim peki yukarda sormuştum tekrar sorayım arkadaşım böyle sitelerden kod aldıysa ve kod retail ise o bana verse kullanabiliyor muyum ?
  10. Uğur

Sağlamlisans da 11 home oem retail e göre pahalı ama. Jetlisans da retail mi oem mi onu yazmamış. 1708687916 Retail olanlarda var ama sağlamlisanda 1708687967 Windows 10 kodu 11 de çalışıyor mu bilmediğimden soruyorum.
  11. Uğur

Anlamadım hocam key nasıl uçuyor ? Oem key istemiyorum sadece ondan sormuştum linkte ki oem mi diye.
  12. Uğur

Oem değil dimi ? Çünkü anakartı değiştirme planlarım var ilerde. 1708684632 Bide arkadaşım da bu tür yerlerden satın aldıysa o kodunu bana verse kullanabiliyor muyum ?
  13. Uğur

Bugüne kadar forumun popüler konuları içerisinde olan cmd yöntemi ile etkinleştiriyordum ve bi sıkıntısını da görmemiştim hiç ama key satın almaya karar verdim. Önerebileceğiniz windows 11 home sürümü satan yer var mı ? Bide mesela arkadaşım daha önceden satın aldıysa onun kodunu kullanbiliyor...
  14. Uğur

Windows 11 iso dosyasını yükleyemiyorum, internetim hızlı ama yüklenmiyor?

Bende niye normal acaba
  15. Uğur

Windows 11 iso dosyasını yükleyemiyorum, internetim hızlı ama yüklenmiyor?

İndirmeyi denedim normal hızda indiriyor bende istersen kurulum aracı var onu indirip ordan iso indirebilirsin veya internet download manager indirip öyle deneyebilirsin. Win 10 isoyu nasıl bulamadın bide program indirip ordan indiriyor iso yu.
  16. Uğur

Windows Için Ücretsiz Vpn Önerisi

Proton vpn kullanıyorum ben bi bak istersen.
  17. Uğur

steam oyun kısayolları url şeklinde

Ayarlar-Uygulamalar-İsteğe bağlı Özellikler e gir ordan İnternet Explorer modu yoksa ekle ben bi kere silmiştim öyle dünya simgeli olmuştu.
  18. Uğur

WİNDOWS 11 CMD İLE ETKİNLEŞTİRME GÜVENLİ MİDİR ?

4-5 ay kullandım o dediğin yöntemle forumun popüler konularından bakarak yapmıştım bi sıkıntısını görmedim şuanda da windows 10 kullanıyorum aynı yöntem yine bi sıkıntı yok.
  19. Uğur

freedos pc ye W10 mu W11 mi Kurulmalı?

W11 kullanıyorum gayet stabil çalışıyor. Ben hata ile karşılaştığımı hatırlamıyorum. W11 öneririm yani.
  20. Uğur

Windows 11 geri yükleme dosyaları nasıl silinir ?

Windows 11 format atıyorum fakat birikmiş profiller var. Mayıs-Haziran-Ağustos diye bunları nasıl silerim. Yeni cihaz olarak ayarla diyeceğim orasını biliyorum ama amacım geri yükle yazanları silmek. Kendimde daha fazla geri yükleme seçeneği var ama resim atamıyorum hata veriyor bende videodan...
Geri