Arama sonuçları: *

• Users: Ubydlh
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ubydlh

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

retail dediğin şey oem key oluyor zaten genelde 50-150tl arasında fiyatı dönüyor o zaman şansıma sadece bu sitede indirimle 18tlye bulmuştum. Senin linkini atıp bahsetmiş olduğun şeyler ise orjinal key olmuyor kısaca webteknonun bahsettiği keyler. pchocasının videosuna bakabilirsin oradada bu...
  2. Ubydlh

dostum sen normal keyler ile oem keyi karıştırıyorsun sanırım. Onlar normal key OEM değiller. Örnek 5-6 ay önce almış olduğum linki atıyorum karşına ne çıkıcak bakarsın. http://www.lazimbana.com/windows-10-pro-oem-lisans-anahtari-p-1029673
  3. Ubydlh

webteknonun görüştüğü normal keyler için geçerli OEM'ler için değil. Zaten OEMler her zaman satışla olmuyor örnek lazımbana sitesinden 5-6ay önce kadar 20tl küsüre OEM aldım ve şuan sitede OEM Key yok. Senin dediğin gibi osla diğer keyleride OEM diye yuttururlardı.
  4. Ubydlh

Office 365 Plus

Sayfada çokça windows key konusu dönüyor biraz inceledim aynı şekilde 9-10tlye office 365 plus satıldığın gördüm içerisinde ayrıca one drive'a 5tb'lık yer sağlıyor. Daha önce alıp kullanan oldu mu ? Süreç nasıl işliyor birisi kullanıcı adı şifre veriyorlar felan yazmış site yorumlarında satış...
  5. Ubydlh

Win 10 Key Güvenilir mi?

okuyana kadar windows aktifleşti almayacak olanı windows keyi aldırırsın XD
  6. Ubydlh

windows etkinleştir yazısı persormans düşüklüğüne sebep olurmu

key'in oemmi yoksa normal sahte düz keylerden olup olmadığı nasıl anlaşılıyor ? satın alırken oem yazıyor diye oem olmuyordur herhalde ?
  7. Ubydlh

Windows 10 O.E.M Key

ben de 19tl civarına oem almıştım fakat sonradan satış bulamadım
Top Bottom