Arama sonuçları: *

• Users: YavuzZX
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. YavuzZX

Bilgisayarımda aşırı fazla sorun var lütfen yardım edin

Disk olarak derken. 2 tane 240gb ssd var sistemde
  2. YavuzZX

Konuyu okudunuz mu? Sıfırlamama format atmama izin vermiyor bilgisayar. Bir hatayla karşılaşıldı hiçbir değişiklik yapılmadı diyor ve geri atıyor
  3. YavuzZX

İyi günler. Yaklaşık 2 aydır bilgisayarımı kaldırıp duvardan duvara vurmamak için zor duruyorum. 2 aydan önce hiçbir sorun yoktu biryerden virüs yedim sanırım. Sorunları saymaya başlıyorum 1) bilgisayar eskisinden çok daha geç açılıyor 10-20saniye sürüyordu şuan 2 dakikadan fazla sürüyor 2)...
  4. YavuzZX

Windows 10 bluetooth açamıyorum.

baktım şimdi benim anakartta yokmuş galiba. Teşekkürler
  5. YavuzZX

Windows 10 bluetooth açamıyorum.

ayarlarda bluetooth açma vs gibi bi ayar bulamadım aygıt yöneticisinde de bluetooth yok
  6. YavuzZX

Crack oyun dosyaları nasıl tam olarak kaldırılır

Mafia definitive editon indirdim crack. oyunu bitirdim bulabildiğim her dosyasını kaldırdım ama 90gb yer olan diskimde 70gb yer var görünüyor. Kalan dosyaları nereden bulup silebilirim ?
  7. YavuzZX

Windows 11 resmi olarak çıktı mı

Geçen gün Windows 10 kilit ekranında windows 11 ile ilgili bir yazı gördüm. Bu resmi olarak çıktı mı demek? Orjinal Windows 10
  8. YavuzZX

1 Gb Windows İso su Güvenilir Mi

ben 240 gb ssdye windows da kurulsun isteyip babamın bir arkadaşına vermiştim 160gb boş alan olarak geri döndü. 1gb aşırı az çoğu şeyi kesmişlerdir yüksek ihtimal.
  9. YavuzZX

Virüs Bulaştı Acil Yardım

trojanı nereden yediniz hocam. öyle diğer virüsler gibi kolay kolay bulaşmaz
  10. YavuzZX

Windows Lisansınızı Süresi Yakında Dolacak Bildirimi Ne Anlama Geliyor ?

normal bir kullanıcı da alabilir windows 10'u bu bir şirket yazılımı değil ve dediğim gibi oem kod satıcıları aldıkları her kod başına para ödemek zorundalar. şirket oem kod satan herkesi biliyor ve buna göre bütçesini ayarlıyor zarara girdiği gibi de kod satma yetkisini alıyor elinden yani...
  11. YavuzZX

windowstan kendileri alıyorlar o kodları. zaten kimse orjinal windowsun oem kodlarına izinsiz ulaşamaz. çevremde bu işi yapan insanlar var tamamen yasal bir durum ve her kod için windowsa para ödüyorlar ancak crack dediğin olay tek kişinin alıp aslında paralı olan bir yazılımı dağıtması ve...
  12. YavuzZX

o 50tl olan oem kod ve senin 50 tl ye alman bir şey değiştirmiyor. windowsun cebine yine aynı para giriyor ve bu yasadışı bir şey vs. değil ama crackli dosya içinde virüs olabilir hadi bilgisayarı geçtim o işletim sistemini yazan kişinin emeğine yazık
Top Bottom