Arama sonuçları: *

• Users: Yigkikt
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yigkikt

Windows 10 tüm gereksiz hizmetlerden kurtulmak?

Teşekkür ediyorum 1693507998 Nasıl yapmam gerektiğine dair hiçbir şey bilmiyorum ya :( custom hazırlanan iso dosyalarını da kullanmak istemiyor insan güvenlik muhabbetlerinden dolayı
  2. Yigkikt

Windows 10 tüm gereksiz hizmetlerden kurtulmak?

Selam arkadaşlar eski laptopumu sadece dizi, film izleyip bazı fotoğrafları videoları saklamak için kullanıyorum oyun vb hiçbir şey yok. Windows 10'u en seri hale nasıl getirebilirim.
  3. Yigkikt

Eksik dll dosyaları nasıl indirillir

System 32 içine atıyorduk
  4. Yigkikt

windows 11 ındırırken bu hata var nedır bu?

Anakartının marka ve modelini internet üzerinde arat bios güncellemesi geldiyse önce onu yap ardından TPM 2.0 aktif etmek için internetten tekrardan bakabilirsin.
  5. Yigkikt

Windows 8.1 mı Windows 10 mu ? Acil!

haklısınız ama 8.1 ile 7 arasında aşırı bir hız farkı göremedim ikisini de yaklaşık 1 sene kötü bir sistemle kullandım
  6. Yigkikt

windows 7 artık driverlarda vb sorun çıkarmaya başladı diye biliyorum
  7. Yigkikt

ikisinden birini öneremem windows 10 gayet optimize bir sürüm 8.1 windows 10a göre daha az performans vereceği gibi daha hızlı olacaktır seçimi size bırakıyorum
  8. Yigkikt

güncel olmakta her zaman fayda vardır fakat win 10 geçerseniz sisteminizden dolayı arayüzde yavaşlama kesinlikle göreceksiniz
  9. Yigkikt

Minidump dosyalarını nasıl açarım

okumayı nasıl öğrenebiliriz gerçekten merak etmeye başladım son zamanlarda ama her yerde kafa kariştıricı yazılar var
  10. Yigkikt

Minidump dosyalarını nasıl açarım

açsan da okumayı bilmiyorsan işe yaramaz ki @Treyarch
Top Bottom