Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Lisans Anahtarı ?

Başlık 'Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  2. ahmet enes çakırcı

Windows Salı güncellemesi 60 kusur 18 RCE hatası düzeltildi

yok şuan 11 deyim zaten fps artarmi diye düşünüyorum
  3. ahmet enes çakırcı

yani ekran karti olarak rx6500xt var işlemcide i3 10105f
  4. ahmet enes çakırcı

şuan 11 kullaniyorum 10 a geçsem fps farki olurmu oluursada ne kadar olur
  5. ahmet enes çakırcı

Windows 11 geçilir mi?

Verilerine falan bişi olmaz silinmez hiçbişi bende daha yeni geçtim abim sormadan geçmiş win11 daha güzeldir diye çok takmadım güzel ama win 10 olsa iyi olurdu benim için pek bişi değişmedi win 10 a daha hakimim çünkü çekebilirsini istiyosan
  6. ahmet enes çakırcı

Windows+g den kayıt alamıyorum

Merhaba arkadaşlar Xbox Game barda ekran kaydı almaya çalışıyorum ama olmuyor verdiği hata da şu: "Maalesef bu bilgisayar klipleri kaydetmek için donanım gereksinimlerini karşılamıyor. Daha fazla bilgi için Xbox Game Bar ayarlarına gidin." Niye bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Değerli...
  7. ahmet enes çakırcı

bilgisayardaki öbür oturumun şifresini nasıl bulurum

pc de iki oturum var birine girebiliyorum sadece 2 side şifreli öbürüne nasıl girebilirim pc deyim şuan ama o oturuma geçemiyorum şifresini bulmam lazım 1674491837 bilen yokmu ya
  8. ahmet enes çakırcı

Korsan Windows dan orjinal windowsa geçiş

Eski laptop taki geçti diye biliyorum mantıken düşünürsende onun geçmesi gerekiyor
  9. ahmet enes çakırcı

Lisans süreniz yakında dolacak.

Boşa para verme onlara buradaki adımları uygula bende bu şekilde kullanıyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/unread
  10. ahmet enes çakırcı

Win 10 deneme sürümü olan pcye win 11 nasıl atarım

ben win 10 dan 11 e çekersem oyunşar falan silinmez pc den yani anladığım bu çünkü tekrar indiremem
  11. ahmet enes çakırcı

Win 10 deneme sürümü olan pcye win 11 nasıl atarım

Benim etkinleştirilmiş win10 um 11 e geçiş yapsam uygulamalarım alınır mı? gta5 forza falan 1658670059 alınır mı? değil-a silinirmi
Top Bottom