Arama sonuçları: *

1. A

Windows için Türkiye VPN

Merhaba arkadaşlar ben türkiye'den 2 yıllık kaspersky almıştım sonra almanya'ya taşındım sorunsuz kullanıyordum ama yakın zamanda pc'ye windows'u yeniden kurduğum için kaspersky'i tekrar kurdum ama şuanda elimde olan aktivasyon kodunu almanya'dan bağlanıyorum diye izin vermiyor. Bildiğiniz...
  2. A

SWF veya flash player ile yazdırma?

Merhaba elimde çok eski bir almanca kitabı var flash player formatında artık bu kitap basılmıyor ve satılmıyor kitabın sayfaları swf formatında flash playerdan yazdırma desteği var ama sayfaları görmüyor swf'lerden sayfaları görmemi sağlayacak ve pdf dönüştürmemi sağlayacak bir yöntem var mı acaba?
  3. A

Mono sesi stereo yapmak için yardım?

merhaba ben yakın zamanda eski bir belgesel indirmiştim belgesel stereo gözüküyor ama stereo değil movavi ve total video converter üzerinden de değiştiremedim alternatif program tavsiyeniz var mıdır?
  4. A

Chrome veya mozilla için vpn

kullandığım bir vpn var ama hızı stabil değil tavsiye ettiğiniz ücretsiz eklenti olarak vpn var mı acaba?
  5. A

Bilgisayar için vpn önerisi

operanınki hızlı mı birde sınırı var mı?
  6. A

reis askeri araştırmalar yapan biriyim maalesef ama birçok site engelli aktif olarak kullanıyorum o yüzden.
  7. A

Chrome ve mozilla kullanıyorum bunlarda eklenti desteği olan ve hızlı ücretsiz bir vpn biliyor musunuz?
  8. A

OBS siyah ekran sorunu

evet
  9. A

OBS siyah ekran sorunu

İnternetteki videoların hepsi nvidia ekran kartları için benim ekran kartım amd ekran yakalama ekliyorum ama siyah ekran gözüküyor çözümü bilen var mı?
  10. A

visual studio code türkçe

ö,ç,ü gibi 1597996619 haklısınız mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ama bazen mecbur kalıyorum.
  11. A

visual studio code türkçe

Uygulama içinde türkçe karakter yazarken algılıyor ama çalıştırınca algılamıyor utf-8 ayarı açık
  12. A

Steam Guard

merhaba benim telefonum bozuldu steam guard koduna erişimim yok steam sitesinden guardı kaldırabiliyorum fakat kaldırdıktan sonra telefon düzelince tekrar aynı telefonu steam guard a atayabiliyor muyum?
  13. A

Fotoşop uygulaması

adobe photoshop dışında alternatif kullanımı kolay bildiğiniz uygulama var mı? Mümkünse daha hafif bir uygulama olabilir. 1588774581 daha çok fotoğraflara komik montajlar için kullanıcam
Top Bottom