Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

ARKADAŞLAR WİNDOWSUN YENİ SÜRÜMÜ NE ZAMAN GELİCEK BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Eylül sonu gibi söylentiler okudum. En kötü yilsonuna kadar gelir resmi olarak
  2. ahmetmelihalemdar

OEM keyli windows yükseltilirse ne olur

Sıkıntı olmaz
  3. ahmetmelihalemdar

Ben Windows 10 Pro Oem aldım. Windows 11 Pro ya geçiş yaptım sıkıntı olmadı. Microsoft Hesabını da bağlayınca otomatik etkinleştiriyor zaten
  4. ahmetmelihalemdar

Çalışır
  5. ahmetmelihalemdar

Ekranımın sağ üst köşesinde bir adet durum bilgisi çıktı nasıl kapatabilirim

Amd ekran kartında Ctrl+Shift+O ya basinca gider
  6. ahmetmelihalemdar

Windows 10 key en ucuza ve güvenilir nerden alınır

Yok. Zaten Microsoft hesabınla oturum açınca, otomatik olarak Windows etkinleşiyor zaten.
  7. ahmetmelihalemdar

OEM, kullanacağın anakartın üzerine kazınıyor ve sadece onda kullanabiliyorsun. Retail olanı her yerde kullanabilirsin.
  8. ahmetmelihalemdar

saglamlisans iyidir. 2 sene içinde 2 farklı sistem için OEM aldım. Sorun yaşamadım
  9. ahmetmelihalemdar

SİZCE WİNDOWS KURMALI MIYIM ?

Yönergeleri takip et, USB ye kuracak Windowsu. Pc yi yeniden başlatınca anakartına göre Boot tuşuna basınca kuruluma geçer. Buradan yazdırdığın zaman Rufus a gerek kalmaz.
  10. ahmetmelihalemdar

SİZCE WİNDOWS KURMALI MIYIM ?

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
  11. ahmetmelihalemdar

Windows IPTV için sunucu URL'si nasıl bulunur?

Genelde illegal oluyor. Paylaşımı yasak diye biliyorum
  12. ahmetmelihalemdar

Windows IPTV için sunucu URL'si nasıl bulunur?

İptv şifresi satin aldığında http:// diye başlar. Verilen linkte hem sunucu adresi hem kullanıcı adi hem sifre yazar
  13. ahmetmelihalemdar

Windows 11 Home SL için key önerisi.

10 TL lik alanlar genelde formattan sonra gidiyor diye çok duydum. 2 sene içinde 2. alışverişim. Dediğin gibi tercih meselesi
  14. ahmetmelihalemdar

Ben şahsen memnunum. Neye göre pahalı :D 10 TL lik lere göre evet pahalı, orjinale göre Ucuz :D Format atınca gidenlerden değil en azından
  15. ahmetmelihalemdar

https://www.saglamlisans.com/windows-11-lisans/
  16. ahmetmelihalemdar

Windows 10 keyi alıp Windows 11 de kullansam olur mu?

saglamlisans tan windows 10 pro oem alıp kullandım. Upgrade degil temiz kurulum ile win 11 pro kurdum herhangi bir sıkıntı olmadı
  17. ahmetmelihalemdar

YENİ PC İÇİN WİNDOWS 10 MU 11 Mİ ?

Yeni sistemler de artık 11 e geçilmeli. Su an 23h2 versiyonu var ve herhangi bir sıkıntı yok.
  18. ahmetmelihalemdar

Windows 10 Pro OEM/Retail Key Tavsiyesi

saglamlisans.com
  19. ahmetmelihalemdar

Windows 11 pro key önerisi

Ben windows10 oem almıştım saglamlisanstan. 2 yılda ikinci alışverişim memnunum. Windows 11 e geçtim ayni key ile
  20. ahmetmelihalemdar

2024 yılında Windows 10 vs Windows 11

Kendin deneyimleyebilirsin. Artık Win 11 e geçmek lazım diye düşünüyorum. Şu an Win 10 ve 11 hala devam ediyorken kısa sürede Win 12 gelmez. Win 10 un önümüzdeki sene artık arka planda kalacağını da hesap edersen Win 11 e geç bence.
Top Bottom