Arama sonuçları: *

1. beratredd

Windows 10 Etkinleştirilemiyor!

Dostlar Windows 10 hiçbir şekilde etkinleştiremiyorum nolur yardımcı olun.
  2. beratredd

Windows 10 sıfırlama ile virüsler gider mi ?

Sonuna kadar güvenilir sorun etme
  3. beratredd

Rufus dışında Format USB'si nasıl hazırlanıyor bilmiyorum çünkü biçimlendirip dosya biçimini değiştirmeniz gerek vs. Detaylı bir sürü videosu var. Vakit ayırıp bakın derim.
  4. beratredd

Windows'un sitesinden W10 kurulum sihirbazını indirin. Format USB'si hazırlamanız lazım Rufus programı ile bu basit bir işlem ufak bir araştırma ile yapabilirsiniz. Daha sonra kurulum sihirbazını USB'ye kurun. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS'a girin. Orada Format USB'si çıkacaktır...
  5. beratredd

Hard Format atarsanız olabilir ama sadece sıfırlama ile olacağını sanmam
  6. beratredd

Windows 11 Nasıl yükseltilir? Yükseltilmeli mi?

Yükseltmemelisin, kesinlikle. Henüz yeni ve test sürümleri bunlar. Ne olacağı belli olmaz en azından bir kaç ay bekleyebilirsin.
  7. beratredd

Adobe Premiere Pro'dan anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

evet uygulama crack. Onun dışında discord gelebilir misiniz? Burdan çok yararlı olmuyor da. BeratRedd VFX#1400
  8. beratredd

böyle bi hata verdi yine render alamadım. Render and replace çalışmadı ayrıca.
  9. beratredd

yardımınız için teşekkürler projeyi iptal ettim 1623360573 başka bir proje denicem yine olursa bilgilendirme yapacağım 1623360930 bu arada dışa aktarma ayarlarım bu şekilde
  10. beratredd

yine verdi
  11. beratredd

tamamdır deneyip geliyorum 1623357195 yaptım peki neye yaradı bu tam olarak anlamadım da
  12. beratredd

nasıl yapılıyor detaylı anlatma imkanın var mı?
  13. beratredd

Merhabalar kendi çapımda editler yapmaya çalışıyorum fakat bugün render atarken bir şey fark ettim. Bu video nedense hiçbir şekilde renderlanmıyor. 10 Kere falan denedim bazı yerleri kesip falan da denedim ama olmuyor. Bilen kişiler yardımcı olabilir mi? 4 5 saattir deniyorum.
  14. beratredd

Windows 10 Satın Almak

20 Liraya satanlar var ve gerçekten işe yarıyor.Satın almak istemezseniz ücretsiz de var aktivasyon kodları
Top Bottom