Arama sonuçları: *

1. byfaresiz

Office Alternatifi En İyi Uygulama

Hayırlı olsun :D Eğitim videolarını kovala bunlar dediğim gibi kendine has özellikler sağlıyordur ve belli ayarları yapmak gerekiyordur.
  2. byfaresiz

Enteresanmış, free olanların kendi yapılarını kavramak lazım her özellik bir birinde olmuyor maalesef.
  3. byfaresiz

Araştırma yaptın mı? özellikle yurt dışı kaynaklar da belki bir çözüm vardır.
  4. byfaresiz

:D Onu da çalanlar düşünsün artık
  5. byfaresiz

Doğrudur olabilir satış politikaları ve kendi kuralları gereği bu tarz durumlarda her şey yerine göre diye hareket ediyorlardır dediğin gibi, Yani bu durumda ihtiyacın olarak örnek Excel o bünyede o yapıda tek veya belirttiğimiz gibi toplu office içerikli uygulamalar bulunduran açık kaynak veya...
  6. byfaresiz

LibreOffice, OnlyOffice Açık kaynak uygulamalar ikiside sağlamdır kullanabilirsin. Şahsen ben bunları kullanıyorum. (Bazılarını kullandığını belirtmişsin orası gözümden kaçmış)
  7. byfaresiz

YENİ PC İÇİN WİNDOWS 10 MU 11 Mİ ?

Win11 reklam dayatması ve sorunları ai ile bilgi sızdırması yeni bir özelliğinin her durumda ekran görüntüsü alacağı haberi sonrası ertelemesi gibi bir ton çöp olayı ile gelen bir balon Win10 geri dönüşler çoğaldı bu durum da bir aksiyon alacak, mecbur. Şahsen ilk ve yakın zamanda denedim bana...
  8. byfaresiz

Yardımınıza ihtiyacım var

Rahat rahat kullanırsın 11 bir balon, yine belirtiyorum! şahsi fikrim bu. (Konu ile alakasız kısa bir yaşanmışlık eski laptopuma muhtaç kalmıştım win10 da 4gb de sıkıntı çıkardığından 7-8 versiyonlarını denemiştim, 2014 13 civarından GTAV oynuyordum garip :) (!) birinde performans iyiydi ama...
  9. byfaresiz

Yardımınıza ihtiyacım var

Windows 11'i denediğim de çok kafamı sıktı hala tam olmamış bir yapı. İlk zamanlarında denemiştim geri dönmüştüm, yakın zamanda denedim yine geri döndüm, yazılım için ve belli Open source uygulamaları yüklemek için kullanılan Python vb uygulamları kullanırken kapanma donma vb durumlar yaşadım...
  10. byfaresiz

Çift işletim sisteminde ortak disk gözükmesi

Selam. SSD böldüm ve bir kısmını başka işlemler için kullanmak üzere Windows 10 kurdum, yalnız benim beklentim sadece ayrılan disk bölümünün gözükmesiydi. Bu durumda yapılacak bir işlem var mı? Ortak gözüken diskleri sadece ana sistem de gözükmesini nasıl sağlayabilirim.
Top Bottom