Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

IDM Ömür Boyu Satın Alınır Mı Başka Yöntem Var Mı?

zamanında 240 liraya aldım kafam rahat yt dan dizi vs indirirken kullanıyorum iş yerinde izlemek için yıllık vs olsaydı illegal işlerle uğraşılırda ama 1 kerelik için ilegale bulaşmaya gerek yok
  2. byhorozkentli

Windows 11'den 10'a düşüş

İşsiz çok, engelle geç üyenin profiline tıklayıp ozaman görmezsin
  3. byhorozkentli

AMD Ryzen işlemcilerin performansını artıran güncelleme kurulum

Win 10 için yok dimi
  4. byhorozkentli

E postadan Şantaj mesajı

format attıysan sıkıntı yok zaten sıfırlanmıştır her şey ben formattan önce son çıkış diye dediydim
  5. byhorozkentli

E postadan Şantaj mesajı

netten bakarsan detaylı yazılmıştır sistemi bir kaç gün öncesine dönüyor tarihler yazar orda o tarihten sonra ki yüklenen şeyler silinmiş oluyor böylelikle geçenlerde banada bulaştı virüs işlemci yüke giriyordu durduk yere bu şekilde sistemi geri yükle yaparak düzeldi
  6. byhorozkentli

E postadan Şantaj mesajı

Sen yine de gmail şifreni değiş birde sistemi bir kaç gün öncesine geri yükle, sistemi geri yüklemeden, varsa da bişey silinmiş olur
  7. byhorozkentli

E postadan Şantaj mesajı

Paylaş kanka herkes görsün yiğidin malı meydanda olur diye cevapla 😅
  8. byhorozkentli

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Geçen Sene Bu YÖntemle Yapmıştım SOn GUnlerde Uyarı VErmeye Başladı Lİsans Bitecek Diye Tekrar Bu Şekilde Etkinleştirme Yaptım slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 slmgr.vbs /skms kms8.msguides.com slmgr.vbs /ato Win 10 Home
  9. byhorozkentli

Sizce Windows 11 Geçilir mi

Geçen dosya aktarım hızında düşme vs gibi sorun çıktığını okumuştum 10 gayet stabil sıkıntısız
  10. byhorozkentli

Windows 10 "PIN'iniz kullanılamıyor" sorunu

kirlilikten başka bişey değil birde yok gece çalışıyorum yok sinirliyim boş boş konuşuyor millet kopyala yapıştır yapıyorsun diyor kaynak belirt diyor bide üste çıkmaya çalışıyor, git işini yap bilader boşa vaktini harcama forumuda boşa meşgul edip konu kirliliği yapmaya gerek yok :)
  11. byhorozkentli

Hata mesajları ve çözümleri. ( Part 1 )

😀😀 Değişik arkadaş
  12. byhorozkentli

2100 TL ye orjinal windows lisansı alınır mı?

O çalışanlar zaten çok zeki herşeyi biliyor , adam nette satılan samsung satıcılı telefona bile nette satılan a garantisi olmuyor diyor pişkin pişkin milleti saf sanıyorlar
  13. byhorozkentli

Windows flash bellekte durur mu

kullanılmadı ise sıkıntı olmaz kurulur
  14. byhorozkentli

Format atmak zararlımı?

Öncelikle ne kadar süredir kullanıyorsun çok uzun zaman geçtiyse format atmak başarılı sonuç verir gereksiz şeylerden kurtulmuş sıfırlamış olursun ,artık format atmak çok basit bir çok video mevcut format için birilerine 50 100 vermeye gerek yok ihtiyacın olan Flash bellek en az...
  15. byhorozkentli

Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra yeni bir OEM key gerekiyor mu

bende manuel full yapıyorum kırmızı düğme gibi bişey çıkıyor basıyorum full oluyor yıllardır böyle kullanırım 1 kere sıkıntı çıkmadı kms ile
  16. byhorozkentli

Modding Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021

win 10 pro kurdum gayet mermi gibi gerek varmı böyle bişeye
  17. byhorozkentli

Windows 11 kullanılmalı mı?

Ben 10 kullanıyordum geçtim 11 e alışamadım geri 10 yaptım 10 ideal
  18. byhorozkentli

Windows 11 den 10 a nasıl düşülür

win 10 iso dosyasını indirip rufus ile flasa yazıp baştan win 10 kurarak dönebilirisn win 10 a
  19. byhorozkentli

windows 10 pro dan 11 e geçmek

Şahsen 10 gayet güzel bayadır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım geçme bence iyice otursun eksik gedik varsa düzelsin ilerde düşünülür 10 gayet başarılı çünkü,
Top Bottom