Arama sonuçları: *

1. cakaresul

Excel Hakkında Yardıma İhtiyacım var

Çözdüm. Tekrarlayan kodlarımın arasina baska kod karismayacak sekilde tarih siralamasi yapmak istiyordum. Tekrarlayan kodlarımın başlangıç tarihini, yeni bir sütun açıp o kodun hepsi için yapıştırdım. Bu şekilde oldu
  2. cakaresul

Yok maalesef, bu şekilde de olmadı. Birbirinden farklı 200den fazla kod var. Her farklı kod için ayri numaralandirma yaptım. Bu sefer tek farknkoda gore sıralaması oldu..
  3. cakaresul

Öncelikle güzel detaylı anlatım için çok teşekkürler fakat satir kisminda once tarihi eklersem düzen daha da kötü oluyor. Her kodumun temsil ettiği bir seri adı var, ve önce tarihi koyarsam kodlar karışıyor ve ayni zamanda seri sırası da karışıyor. Daha detaylı anlatmam gerekirse eğer Sizin...
  4. cakaresul

Arkadaşlar merhaba, Çalıştığım işe bağlı olarak kontrol yapabileceğim bir pivot table hazırlamak istiyorum. Eke eklediğim görseldeki veriyi önce tarih sırasına göre sonrasında kod (A dan z ye) olarak istiyorum. Kodlarımın hepsinin alt alta olmasini, araya başka kod girmesini istemiyorum Kodların...
  5. cakaresul

Masaüstü Fotografını Paylaşır mısınız ? Nasılmış Bakalım

bari normal fotoğraf olarak paylaşında faydalansın herkes be, varmı güzel önereceğiniz site arkaplanı değiştireyim
  6. cakaresul

Windows Key Almak Mantıklı mı?

teşekkür ederim
  7. cakaresul

10 liraya aldım, kurmadan sormak istedim. Fikrini belirtirsen sevinirim aslında güvenli değil diyenler varda
  8. cakaresul

10 tl ye ucuzarandom key sitesinden satın aldım bir sıkıntı olabilirmi mantıklı mı sizce?
  9. cakaresul

Windows 10 pro için key önerebilir misiniz?

işlem numarası adı altında bir şey var P ile başlıyor o mudur acaba?
  10. cakaresul

hcoam satın aldım ben key nereye geliyor?
  11. cakaresul

nereden aldınız link var mı
Top Bottom