Arama sonuçları: *

• Users: cr4ck
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cr4ck

Masaüstüne bir şey kaydedince simgeyi en başa alıyor

Masaüstüne bir düzen yapıyorum fakat herhangi bir resim vs. kaydettiğim zaman simgelerin sırasına uygun şekilde değilde en başına kaydediyor, bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  2. cr4ck

Windows Ara İkonunu Eski Haline Getirme

Eski halinden kastını anlamadım? Simge yok mu oldu?
  3. cr4ck

ücretsiz photoshop programı pc için

tarayıcıda photopea kullanbilirsin program olarak bilmiyorum.
  4. cr4ck

Windows 10 pro için key önerebilir misiniz?

Paylaştığın konu hakkında yorumumu zaten yukarıda belirttim. Ayrıca amazondaki keyler çok pahalı ben biraz daha uygun arıyorum. 100 tl altı olursa güzel olur.
  5. cr4ck

Windows 10 pro için key önerebilir misiniz?

Eskiden cmd ile aktifleştirme yöntemini kullanıyordum, geçen pcye format attıktan sonra bu yöntem hakkında biraz araştırma yaptım ve pek de sağlıklı olmadığını öğrendim. Sonradan key satın almaya karar verdim fakat güvenilir bir satıcı bulamadım. Tek seferlik sağlam bir key almak istiyorum pc...
  6. cr4ck

Sol üstte müziğin sesini açıp kapama nasıl yapılıyor ?

Fn tuşuna basılı tutarken F tuşlarıyla ayarlayabilmen lazım. Üstünde ikonları var zaten.
  7. cr4ck

Format atıcam sizce windows 10'u mu kurayım yoksa 11'i mi?

Memnun olan var olmayan var, sistemim imzamda mevcut. Ne düşünüyorsunuz? Şu ana kadar hiç kullanmadım, ilk defa indiricem.
  8. cr4ck

Soundpad hakkında yardım

Sol üst taraftan: Dosya > Tercihler > Kısayol tuşları > "Çalmayı durdur" kısmına tuş atması yapabilirsin. Örneğin ben Ctrl+Num0 kullanıyorum.
  9. cr4ck

Windows 11'e geçmeli miyim?

İmzamda mevcut.
  10. cr4ck

Windows 11'e geçmeli miyim?

Selamlar daha önce bu konu açıldıysa kusura bakmayın, baktım fakat göremedim. Sistem konusunda bir sıkıntım yok, geçmek istiyorum fakat yeni çıktığı için sıkıntıları var mı merak ediyorum. Birkaç ay update vs. gelmesini beklemeli miyim? Yoksa şu anki hali iyi midir?
  11. cr4ck

Windows 11 Masaüstü Sorunu

Resimden pek bir şey anlamadım açıkçası. Görev çubuğunda simgeler mi yok? Yoksa başka bir şey mi?
  12. cr4ck

Window ekran değişti

Ekran görüntüsü atabilir misin? Windows + Tab tuşundan yeni masaüstüne geçtin büyük ihtimalle. Öyle olduysa yine aynı tuşlara basıp 2. masaüstünü sil. (Sol üstte gözüküyor)
  13. cr4ck

Microsoft'un sitesine girilmiyor? Siz girebiliyormusunuz?

Gizli sekmeden ya da farklı bir tarayıcıdan girmeye çalış.
  14. cr4ck

Güvenilir auto clicker önerisi

Osu! gibi bir oyundan mı bahsediyorsun?
  15. cr4ck

Ücretsiz video editleme programı

Arayüzü kullanışlı ücretsiz video edit programı önerilerinizi bekliyorum. Korsan istemiyorum. Paralıysa hiç yazmayın.
  16. cr4ck

Crack windows'u orjinal yapmak

galiba öyle tam olarak bilmiyorum
  17. cr4ck

Crack windows'u orjinal yapmak

rehbere bakarak yaptım 2 aydır kullanıyorum güncellemeler vs. geliyor sorunsuz çalışıyor yani
Top Bottom