Arama sonuçları: *

1. C

W11 Rufus ile hazırlama nasıl olmalı

En temizi öyle bunlar sonuçta windowsun temelinde olan özellikler zorla falan kaldırınca sıkıntı yaşanılabilir kişisel tecrübem bu
  2. C

W11 Rufus ile hazırlama nasıl olmalı

Ben bunları seçtiğimde güncelleme yapamıyordum windows 11'de bütün tikleri kaldırıp tekrar kurdum sorunsuz kullanıyorum. Tek bende mi oldu sıkıntı bilmiyorum ama böyle şeyler yaşamıştım
  3. C

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

revo uninstaller indiriyorsun oyunu programı vs. oradan kaldırıyorsun kalıntı dosya/klasör kayıf defterindeki gereksiz kalıntıları falan hepsini siliyor
  4. C

Çözüldü✓ Win11 geçmeye değer mi ? (Kullanıcı yorumları bekliyorum)

14 ekim 2025 son tarih seneye yani
  5. C

Çözüldü✓ Win11 geçmeye değer mi ? (Kullanıcı yorumları bekliyorum)

Çıktığından beri kullanırım windows 11i hiçbir sorun yaşamadım. Zevkine geçenlerde windows 10 dönmüştüm bana çok çağ dışı gibi geliyordu. Sıfırdan temiz windows 11 24h2 kurdum çok memnunum. Güncellik iyidir. Üstelik 24h2'de ryzen işlemcilerde ciddi bir performans artışı var. Özellikle ryzen...
  6. C

Windows 11 PRO kurulum sonrası

önemli olanlar chipset ve ekran kartı sürücüsü onları indirdiysen sıkıntı yok. diğerleri kendi isteğine bağlı temiz kuruluma gerek yok bence
  7. C

Windows 11 PRO kurulum sonrası

Windows güncelleme başka bulmayana kadar güncellemeyi denetleye bas, chipset sürücünü indir, ekran kartı sürücünü indir başka bir şey yapmana gerek yok
  8. C

Sistemim için en iyi Windows sürümü

güncel ve güçlü sistemlerde bence en güncel işletim sistemi kullanılmalı windows 11 home tavsiye ederim
  9. C

Windows 11 Home mu yoksa Windows 11 Pro mu?

Muhtemelen hayatında pronun hiçbir özelliğini kullanmayacaksın neden herkes pro kullanıyor bilmiyorum. Home SL tercih ediyorum ben.
Top Bottom