Arama sonuçları: *

• Users: dexiN
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. dexiN

Windows Masaüstünde İstediğim Dosyayı İstediğim Yere Koyma Sorunu

Çok teşekkürler.
  2. dexiN

Windows Masaüstünde İstediğim Dosyayı İstediğim Yere Koyma Sorunu

Arkadaşlar normalde dosyaların arasında belli bir mesafe olur ve ona göre koymak zorunda bırakırdı fakat şimdi istediğim yere koyabiliyorum dosyaları. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  3. dexiN

Bu özellikli pcye windows yüklenir mi?

Amd athlon x4 840 quad core işlemcisi olan, amd radeon hd 5570 ekran kartı bulunan pcye windows 10 kursam sağlıklı olur mu?
  4. dexiN

Windowsu etkinleştir yazısı

Şu an mobilde olduğum için link atamıyorum. Forumda bir abi detaylı anlatmıştı. Donanım arşivi Win10 etkinleştirme yaz rehber şeklinde çıkar 1605392133 Hah işte bu ben de yaptım geçen
  5. dexiN

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

daha dün monster bilgisayarım elime ulaştı ve sistemi kurup sayende kırdım. adamsın
  6. dexiN

Yeni Monster PCye Win 10 Kurmak

tövbe de kardeşim asla
  7. dexiN

Yeni Monster PCye Win 10 Kurmak

Arkadaşlar yeni bir Monster Notebook aldım ve rufusla flaşıma atacağım. şu an bu aşamada. ne kadar sürede biter? ve diğer sorum ise sistem kurulu olmadığı için monitörüde kontol edemiyorum ölü piksel çıkarsa ne yapacağım?
  8. dexiN

mail değiştirince windows key almam gerekir mi?

arkadaşlar öncelikle selamunaleyküm. ben dizüstü pcmde 1tb hdd kullanıyorum ve bunu 500gb ssd ye çevireceğim. orijinal windows var ve bu benim mailime ait. şimdi ben ssdye geçince tekrar windowsu kurduktan sonra başka bir mail yazsam orijinal olur mu? key almam gerekir mi?
Top Bottom