Arama sonuçları: *

• Users: efetg
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. efetg

Okul pc'nin şifresini nasıl kaldırırım

güvenli moda geçmeyi biliyormusun kanka biliyorsan geç kullan o şekil geçiliyor
  2. efetg

Okul pc'nin şifresini nasıl kaldırırım

kanki güvenli moda geç kullan. 1732519059 pc nin şifresini çalışırken çek sonra tak 3 kez falan yap bunu sonra aç oradan güvenli moda giriş yap
  3. efetg

Bilgisayarda Garip Pikseller Çıkmaya Başladı

kanka ekran kartıyla alakalı sorunun
  4. efetg

Mavi ekran alıyorum otomatik başlangıç yardımı da işe yaramıyor

tamam ozaman hdd yi takın ve yanına ssd yide takın hdd ile başlatın pc yi açıldıgında ssd yi kontrol edin yoksa ssd bozulmuştur
  5. efetg

ekran kartı driverini ddu ile silmeyi dene bida olmazsa aygıt yöneticisnden falan dene aklıma bu geliyor benim mavi ekran hakkında çok bilgim yok eski laptopumda bu sorun olmuştu ve bu taktikle çözmüştüm
  6. efetg

ekran kartın ne kanka aygıt yöneticisnden ss atsana
  7. efetg

laptopmu kullanıyorsun güvenli moda gir ekran kartı driverini sil ve pc yi yeniden başlat sorunun çözülmüş olucaktır fakat ekran kartı driverini tekrar yüklersen yine aynı sorun olur çünkü ekran kartında bir problem var demektir
  8. efetg

Windows 10 nerden indireceğim

youtubeda videoları var
  9. efetg

Windows 10 takılma/kasma sorunu

ekran kartında sorun var ama ne oldugunu bilmiyorum 1689585410 ekran kartının 2. elleri 1700 e gidiyor değiştirmek istersen ekran kartını eskiden kalmış amd alma amd nin eski kartlarında sorun çıkıyor gtx 1060 3gb yada 6gb öneririm
  10. efetg

ekran kartıyla alakalı kasman onunla uğraş garantisi varsa gönder garantiye yada driverini sil son sürümü yükle olmazsa eski sürümlerden dene
  11. efetg

ekran kartını 2. el mi aldınız yoksa önceden beri varmıydı
  12. efetg

sistem bileşenlerin nedir
  13. efetg

Lexmark X1190 Sürücü Sorunu

Lexmark X1190 Sürücüsünü bulamıyorum işletim sistemi Windows 10 arkadaşlar cihazda sürücü olmadıgı için tarama vesayre falanda yapmıyor
Top Bottom