Arama sonuçları: *

• Users: ege001
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ege001

Yeni bilgisayara windowns yüklem

Araci simdi indirine bas ve USB ye kur. USB takiliyken bios ayarlarina gir ve ssd/hdd 2. siraya al usb 1.siraya. Windows kurma islemleri basliyor. Yeniden baslitilacagi zaman usb cikar yoksa tekrar tekrar indirir 1708200057
  2. ege001

Yeni bilgisayara windowns yüklem

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
  3. ege001

🔴 BOMBA HABER! Microsoft'tan AUTOSR Teknolojisi! 🔥

Dlss+fsr+autosr acsak (!)
  4. ege001

Windows 10 Disk Genisletemiyorum YARDIM!!!

?
  5. ege001

Windows 10 Disk Genisletemiyorum YARDIM!!!

Merhabalar. Bilgisayari sifirlayacagim ancak C: ve D: adinda iki disk var. Windows C: diskine kurulu o disk 250gb ve 244gb dolu, D: diski ise 1750gb ve icinde sadece masterplus yazilim var. 1000 gb boyutunda ayirdim ancak C: diskiyle birlesmiyor/Birimi Genislet acilmiyor. Bu yuzden bilgisayari...
  6. ege001

Windows 10 ADMINISTRATOR Dışında Bir Hesapta Kullanamıyorum

Hocam acaba hizli bir cozumu varmi diye sordum. Birkac gune hdd cikarip ssd takacagim o yuzden atmiyorum. Bu hhd yuzunden 5 ayda 4 kere format attim. 1706220117 Bilgisayari tasirken biraz sallaninca HDD cokuyor bildiginiz 1706220144 windows, dosyalar vs. zarar goruyor
  7. ege001

Windows 10 ADMINISTRATOR Dışında Bir Hesapta Kullanamıyorum

Sorunum başlıktaki gibi başka 1 tane hesap var açmaya çalıştığımda gri bir ekran geliyor sonra mavi bir Windows ekranı açılıyor bir sorun oluştu diyor. Başka kullanıcı hesabı açacağımız zaman gelen ekran ise farklı sadece kullanıcı oluştur ve yönet adında şeyler var yeni kullanıcı oluştururken...
  8. ege001

windows sürümünü en iyisi ve kullanışlısı hangisi

Hocam bende win10 var valorantta 1067 adinda bir hata veriyor youtube icinden ne video izlediysem fayda etmedi administrator hesabini kullandigim icin olabilirmi 1706129523 WIN 11 estetik olarak daha guzel bence. Sistem de yeni oldugu icin sorun cikmaz 11 kurabilirsiniz
  9. ege001

Windows 10 Kullanici Hesabim Gitti Yenisini Olusturamiyorum

Sabah bilgisayari actigimda kullandigim hesap yoktu. Administrator hesabindan girdim yeni hesap olusturmayi denedim ama bildigimiz windows oturum acma ekrani yoktu. Degisik bir ekran cikti. Oradan hesap olusutrum ama acmaya calisitimda bir sorun olustu diyor. Boyle olduktan sonra bazi oyunlar...
Top Bottom