Arama sonuçları: *

1. erayisteya

Çözüldü✓ Windows 11 vs windows 10

Sisteminize göre öyle, güncel sistemlerde kesinlikle 11 kullanılmalı.
  2. erayisteya

Güzel sistem bu sırada, tabii ki bir kaç sorunu var fakat kullanılır.
  3. erayisteya

şu an ki değerler daha farklı, Windows 11 24H2 bu eski 11 sürümlerine göre çok daha hızlı.
  4. erayisteya

Sadece RAMden bilgi bulmamızı beklemeyin, sisteminizi söyleyin.
  5. erayisteya

Kaspersky Free vs Microsoft Defender 🤔

Fazlalık bir program zaten, her Windows kurulumundan sonra Update Defender ve telemetrileri kapatırım. 1732544582 Taktığın USBnin ne olduğunuda biliyorsundur ya, neyse. Kaspersky kurman daha iyi olur.
  6. erayisteya

Kaspersky Free vs Microsoft Defender 🤔

Neyin virüslü olmadığını biliyorsan neye bastığını biliyorsan antivirüse gerek yok ki?
  7. erayisteya

Windows 10 mu ? Windows 11 mi ?

sistem varsa windows 11. Hem daha fazla özellik var hem daha yeni hem daha güzel.
  8. erayisteya

Windows 11'i bir süre kullanmayınca donup kaliyor

Arkadaşlar merhaba, Windows 11'i ortalama 20 dakika kullanmayınca bilgisayar donup kaliyor(saat falanda donuyor) sadece mouse hareket ettirilebiliyor, bu neden olunabilir? Denetim masasından sabit disk'i kapatmak için beklenecek süreyi 0'a çektim ama yine aynı.
  9. erayisteya

Windows Update ctrl alt delete gibi yerlere resim koyma

Başlıktaki gibi, pek önemsenecek bir şey değil ama buralara resim koymak istiyor mavi gözümü yoruyor ve hoşuma gitmiyor. Ne yapabilirim?
  10. erayisteya

Windows 10 dil değiştirme

@snop02 kral adamsınız hocam <3
  11. erayisteya

Anlamadım?
  12. erayisteya

ESD dosyasını nasıl iso yapacağım?
  13. erayisteya

Öncelikle hayırlı bayramlar, bir sorum olacak. Japonca olan bir Windows 10 1809'u nasıl Türkçe yaparım? Bulabildiğim tek Windows 10 1809 sürümü Japoncaydı şuanda kurdum dil değiştiremedim. + olarak kurulum başlamadan önce baya cmd açılıp kapandı iso orjinalmidir?
  14. erayisteya

Windows Vista mı Windows 8 mi

https://www.technopat.net/sosyal/konu/tuem-windows-7-iso-dosyalari.1343336/#:~:text=Windows%207%20Home%20Premium%20SP1%2064%20bit,Orijinal%20dosyad%C4%B1r. Burada tüm Windows 7 isoları var, orjinalmı değilmi diye dert etmeyin hash değerleri orijinal ile aynı.
  15. erayisteya

Windows Vista mı Windows 8 mi

8.1 değil 8 sevilmiyor şunu düzeltelim, Windows Vista Windows 7 nin deneme sürümü Windows 8 10'un deneme sürümü gibi düşünebilirsin. Bana göre Vista, çünkü Windows 8 ile yeni menü temalar ayarlar falan geldiği için kap karışık. Ama Windows 8'de güzel duruyor hakkını yemiyeyim. :D
  16. erayisteya

Windows 11 deki dosya kapatmadaki işaret değişebilirmi

windowblinds ile istediğini yapabilirsin. Ama araştırıp bulman gerekiyor mac için olanı.
  17. erayisteya

Bu dosya virüslümü?

Hocam sorunu şöyle çözdüm, bunun orjinal gameplay tool(ayarları)u sildim onun yerine portikaldakini attım sorun çözüldü grafik falanda ayarliyabiliyorum. Modu kuracaksan böyle yapabilirsin.
  18. erayisteya

Bu dosya virüslümü?

Kendine hayrı yok o modların, şunu kullaniyorum şuan bunu kullaniyorum fakat bununda https://www.virustotal.com/gui/file/f1bc621b655f6dfe8e01ff0a9c70ba9795f7d6144d6cc09504bc0c2237594a3e ayarlar'ı böyle virüs uyarısı veriyor grafik falan ayarliyamiyorum. Videoyu izle farkedersin grafikler falan...
  19. erayisteya

Bu dosya virüslümü?

Portikal'ı çok denedim 2021 beleş hocam, 2023 beleş olsa ona bile razıydım transferleri ben yapardımda oda 85 tl.
  20. erayisteya

Bu dosya virüslümü?

Hocam peki dosyanın aynısını nasıl bulabilirim? Baya aradım fakat bulamadımda.
Top Bottom