Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

windows 11 cmd açılıp kapanıyor

Bana normal gelmedi kanka, bu güne kadar kullandığım hiç bir win11 bilgisayarda böyle bir şeye rastlamadım. (pek bilmiyorum ama virüs falan yoktur inş)
  2. erayotuzdort

WİNDOWS Kurulum ekranı gelmiyor

Flashı yanlış yüklemiş olabilirsin veya flash bozuk falan olabilir, faklı bir flash denersen iyi olur.
  3. erayotuzdort

WİNDOWS NASIL ETKINLEŞTİRİLİR

Pro gram lazım bir şey değil.
  4. erayotuzdort

WİNDOWS NASIL ETKINLEŞTİRİLİR

Güvenilir mi bilmem, arkadaşa satın almıştık, kod çalışmamıştı. Ama sınırsız word ve benzeri uygulamaların 2019 versiyonunu aldım, 3 yılddır kulanıyorum, (10tl ye almıştım) https://pintipin.com Yusuf kayalp reklamını yapmıştı.
  5. erayotuzdort

Win 11 iso hata alıyorum link için yardım

Kankam malesef yapmayı bilmiyorum, anlatırsan yapabilirim belki. O seçeneğin üstündekini indirebiliyormusun?
  6. erayotuzdort

O zaman sorun wifi dan kaynaklı değil, sorun bilgisayarında. Kablosuz bağlanıyorsan kablo ile bağlamayı denesene. (sorun büyük ihtimal bu değil) Peki başka herhangi bir şey indirebiliyormusun internetten?
  7. erayotuzdort

Olm ya, baka baka üzülüyom pp ndeki kediye. Telefonunun internetini kullanınca sıkıntı çıkıyormu indirmede. (tamamını indirme, çok büyük dosya)
  8. erayotuzdort

Windows 11 Disk Görüntüsünü (ISO) İndirme Kısmını seçiyorsunuz değilmi?
  9. erayotuzdort

Nereden ,ndiriyorsun, siteyi atsana.
  10. erayotuzdort

PDF'yi SESLENDİRECEK PROGRAM VAR MI?

Kanka pdf bir fotoğraf biçimi değilmi? O iş biraz zor gibime geldi.
  11. erayotuzdort

WİNDOWS 11 Geçilir Mi?

Kanka 1 yıldır kullanıyorum, daha sıkıntı ile karşılaşmadım. Her gün güncelleme geliyor zaten.
  12. erayotuzdort

Laptop UEFİ destekliyormu?

Kankam büyük ihtimalle destekliyordur.2016 dan sonra bir çıkma modelse özellikle.
  13. erayotuzdort

Bu programı kaldıramıyorum

Unisntaller indir , sildikten sonra onuda sil reklam yapıyo hep.
  14. erayotuzdort

Masaüstü yer değiştiriyor

İki ekran kullanıyorsan olmuş olabilir. Ben iki ekran kullanırken ara sıra oluyor böyle. Veya çözünürlük değiştirmenden dolayı olabilir, oyunları çözünürlüğü aynı tutarak oynamaya çalış.
  15. erayotuzdort

Arkadaşlar ne yapmam gerek

Evet.
Top Bottom