Arama sonuçları: *

• Users: fRoxy0
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. fRoxy0

DDR2 sistemde windows 10 home kullanılırmı?

ssd varsa kullanılır işleemcin yeterli ama ram biraz sorun çıkaır
  2. fRoxy0

Sistemime uygun stabil windows sürümü

modlu windows kullanabilirsin ama gerek yok gibi sistemin çok sağlam stock win 10 işini görür
  3. fRoxy0

Çözüldü✓ W10 LTSC Mİ ATLASOS Mİ

atlas os kullan aralarında pek fark hissetmessin hem ltsc sürümü win 10 un çok eski bir sürümü oluyor + olarak ghost spectre öneririm
  4. fRoxy0

YENİ PC İÇİN WİNDOWS 10 MU 11 Mİ ?

Az ram kullanımı istiyorsan Win 10 çok ram kullanımı istiyorsan win 11 onun haricinde windows 11 in pek fazla eksi yönü yok ama bence win 10 hem görüntü hem oyun anlamında daha iyi.
  5. fRoxy0

Kulaklığın sürücüsü çok fazla CPU kullanıyor.

Speedlink Orios kulaklığım var Driver'ını kendi sitesinden indirdim. PC'de bir yavaşlama yok. Ama CPU'yu sağlam yiyor.
  6. fRoxy0

Windows 10 da eski fotoğraf görüntüleyici yüklenmiyor.

İnternette'te verilen kodlar .reg dosyalarını yaptım yine olmadı ne yapabilirim ?
  7. fRoxy0

Windows 10 Fotoğraf görüntülüyeci yüklenmiyor.

Başka bir forumda Ogtorenks nickli bir arkadaşın windows 10 mod lu isosunu kullanıyorum her şey çok iyi ancak fotoğraf görüntüleyici ne yaptıysam yükelyemedim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-10da-windows-fotograf-goeruentueleyicisini-etkinlestirmek.352951/ Bu işlemleleride...
  8. fRoxy0

PC den hiçbir şekilde ses alamıyorum.

durum bu bütün driverları kurdum ama düzelmiyor ne yapabilirim yeni format attım.?
  9. fRoxy0

Sistemim stabil mi ?

Windows 8.1 Pro Embedded İşletim sistemine sahibim. İntelP E2180 2.55Ghz Ram : 3GB Harddisk : 1tb 7200rpm Ekran.K:Nvidia 9500GT
  10. fRoxy0

Modding Windows 8 1 Aero Edition x64 Türkçe

@Forjest yaklaşık 1 sene olmuş gayet akıcı ve sorunsuz çalışıyor.
  11. fRoxy0

Uyku moduna alınca fanlar durmuyor.

yazdığımı biraz daha iyi oku kanka. 1627027238 eski pc mini pc olduğu çin 45 50 ler de çalışıyordu ama kapatyordu
  12. fRoxy0

Uyku moduna alınca fanlar durmuyor.

Bilgisayarı uyku moduna alınca fanların ve herşeyin durması gerikirken benim pc de fanlar dahil her şey çalışıyor eski mini pc m de daha güncel bir pc di (buna göre)2012 falan onda yaptığım zaman her şey duruyor fan falan kendinin durduruyor mouse veya klavye ile herhangi bir hareket yaptığımda...
  13. fRoxy0

iniyor 2dk kaldı sonra format :)
  14. fRoxy0

Kral sın
  15. fRoxy0

Modern simgelerin olmadığı hali varmı hocam ?
  16. fRoxy0

hangi işletim sistemini kurmalıyım

+
  17. fRoxy0

az kullanması daha iyi windows ne kadar az ram kullanırsa diğer program veya oyunlara o kadar ram ayırır
  18. fRoxy0

32bit işletim sistemi 3.5gb veya 3 kullanır bende 4 gb ram takılı 3gb görüyor. 1622566592 win 8.1 in normal sürümünü kurman yeterli olur.
  19. fRoxy0

ben eskiden win 7 64bit 4gb ram ile kullanıyordum gayet rahattı 5,6 ay önce 6gb ram kullanıyordum (şuan 3gb 32bit win 7) win 8.1 750mb ram kullanıyordu boş ta ve win 7 de ye göre gezinirken google da falan 8.1 çok daha iyi geldi bana ram az kullanması daha iyi birşeydir.
  20. fRoxy0

Windows Kurulmuyor Yardım.

3.birim seç ilk 2 birim önceden kurduğunuz 2 windows 10 usb yi çıkarmadığın için 2 birim gereksiz 3. seç windows açılınca msconfig den diğer 2 birimi sil. 1622139288 3 olmaz ise 1 i dene 2 olması imkansız pc ye göre değişir.
Top Bottom