Arama sonuçları: *

1. G

Windows 11 yeni gelen güncelleştirmeleri

yeni bir kaç güncelleme gelmiş bu güncellemeleri yapsam fps artışı olur mu %1 2 de olsa stabil mi güncelleştirmeler
  2. G

Windows 11 den 10'a geri geçmek?

düzgün derken ramleri memtest86 test ettin bir problem yok harddisk sentinel ile ya da crystaldiskinfo ile ssd de problem yok o zaman bunları yaptıgınızı varsayıyorum virüs dediğinize göre temiz bir format atmak iyi olacaktır kendim de windows 11 home kullanıyorum m2 ssd ile çok stabil...
  3. G

Windows 11 den 10'a geri geçmek?

merhabalar parçalardaki bileşenler düzgün değil mi ssd ram de bir problem olmayasın 1 dakika çok uzun bir süre sonuçta
  4. G

Oyunlarda FPS nasıl görebilirim?

5. G

Windows 11 Geçilir Mi?

geçilir
  6. G

M2 ssd den çıkarıp başka m2 ssd ye windows kurmak

ya açıkcası eski m2 ssd test bile yapamadım insan gibi ama alma sebebim ikinci kısmı ise 500 gb ben 1tb lık alıyorum bide bide dediğinizi şimdi daha iyi anladım ssd gelince yapıcam 1718829746 test derken hız testi anlamında okuma yazma hızı 1718829848 ama eminim hocam ya anakartta problem olsa...
  7. G

hocam sağolun ama sanırım önceki m2 ssd sıfırlama işlemi hala gözüme karışık geliyor en iyisi ben eski m2 ssd çıkarıp yeni m2 ssd takıp windowsu kurayim gariban anakartta 2 tane m2 ssd slotuda yok önceki m2 ssdyi saklarım artık :D sırf hızı düşük diye yeni bir tane m2 ssd almak istedim oyunlarda...
  8. G

hocam önceki ssd formatla çok uğraşamayacağım için direkt çıkarıp ssd takıp windowsu kursam problem olmaz değil mi yani kusura bakmayın gerçekten hiç böyle bişey yaşamadım
  9. G

@Emre Zengin 1718828163 usta yardımın lazımm :(
  10. G

Arkadaşlar cahilliğime verin aynı ssdye çok format attım ama var olan bir ssdyi direkt çıkarıp yeni ssdyi takıp windows kurabilir miyim bir de eski m2 ssd olan windowsu silmek istiyorum
  11. G

Windows 11'e geçilmeli mi ?

ben yanlışlıkla geçtim güncelleme vardı kapatınca windowsu güncelle dedim normal w10 güncellemesi sanıp, w11 geçtiğimde çok optimizeli geldi biraz daha fazla fps aldığımı farkettim şaka yapmıyorum 20 30 fps daha fazla oldugunu gördüm eğer sıfır 11 yüklemeyip w10 dan w11 geçiceksen w10...
  12. G

Windos 11 e gecmelimiyim ?

ben update ile geçtim bir sıkıntı görmedim ama eğer geçersen geçtikten sonra windows 10 u silmeyi unutma
Top Bottom