Arama sonuçları: *

1. habbassaka

İDM lisans alınır mı

lacivert lisans mı neydi tr dist. ordan almıstım yani çok çok mühim bir şey değil ama baya kolaylık sağlıyor tek tıkla video indirme bile ayrı bir avantaj
  2. habbassaka

Windows 11 pro mu home mu alayim

oem anakarta gömülür her formatta ayrı ayrı key alman gerekmez daha sağlıklı bana sorarsan oem al. diğer soruna gelirsek pro almanda fayda var. aralarındaki fark home ev kullanıcısı için pc den anlamayan insanlar için bazı hizmetlerin kısıtlanmıs versiyonu gibi düşünebilirsin. pro almakta fayda var.
  3. habbassaka

W10 Pro mu, W11 Pro mu?

güncel olmakta fayda var, iyidir
  4. habbassaka

BIRDEN FAZLA E-POSTA EKLERINI TOPLU INDIRME

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi, e-posta adresime farklı e-posta adreslerinden pdf ekleri geliyor bunları her defasında tek tek açıp indirmek zorunda kalıyorum. Mutlaka bunun kolay bir yolu vardır lakin bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. edit: Şöyle bir video buldum harika çalışıyor...
  5. habbassaka

KASPERSKY AKTİVASYON KODU

ne amaçla sorduğunu belirtsene daha iyi geri dönüş al
  6. habbassaka

Cmd İle Windows Etkinleştirme Güvenli Mi?

Nasıl bir şey olması lazımdı ki? Arkaplanda tüm verileriniz ana sunucuya gönderiliyor. Bunu gözünüze soka soka yapmayacaklar elbette. Nasıl bir şey olmalı ki gözünüz gönlünüz açılsın, mavi ekran mı? Uygulama uyumsuzluk problemleri mi? Bu zaten windows işletim sistemi.
  7. habbassaka

özelleştirilmiş windows 10 önerisi

Dostum senlik bir şey yok. Zaten ilk sayfadaki adam sana cevabını vermiş, indireceğin windowslar belli. Bu isoları ama öyle yok cangurt.com yok fullalttantirecimbombom.com gibi yerlerden indirmeyeceksin. Seni düşündüğümden arkadaşın yorumuna böyle bir tepki verdim. Yoksa banane git full.com dan...
  8. habbassaka

özelleştirilmiş windows 10 önerisi

fullprogramlarindir gerçekten full mu? o.O2
  9. habbassaka

Dünya düz olabilirmi

Dünya zaten düz. Bunu burda açıklayamam. Açıkladığım anda sistemin sahipleri beni sistemin dışında bırakırlar. Dünya bir sistem üzerine kurulmuş, sistemin sahipleri bizleri yönetiyor. Mesela, dinazor ayakları da yalan. Geçmişte farklı türler de vardı ama öyle büyük devasa yaratıklar hiç bir...
  10. habbassaka

Format atarken yarıda kaldım acil yardım

sıfır kurulum yapacaksanız, yedeklemek istediğiniz dosyalar yoksa tüm sürücüleri silin
  11. habbassaka

Sizce niye Windows 9 çıkmadı?

Katoliklerde 9 numara uğursuz olduğuna inanılır aynı 3, 6, 9, 13, 333, 666, 999 sayıları gibi, büyük ihtimal windows 13 de görmeyeceğiz.
  12. habbassaka

OEM Mİ RETAİL KEY Mİ ?

Laptop olduğu için oem olsun kafa rahat olsun anakarta gömülür ne güzel
  13. habbassaka

Windows 11 Pro OEM Lisansım Dijital Lisans oldu

Kendince haklılar belki ama yalan söylüyorlar. Bunu övünmek için söylemiyorum ama 10 yıldır bilgisayarlarımı süreli formatlarım bir tane bile aldığım anahtarda sorun yaşamadım. Yasal değil diyorlar da bunlar büyük ihtimal hacker grupları tarafından saldırılar sonucu alınmış, çözümlenmiş keyler...
  14. habbassaka

Retail keyi kaldıramıyorum yardım.

BAŞARILAR HOCAM YÖNTEM BULURSANIZ MUTLAKA BİZİ DE BİLGİLENDİRİN
  15. habbassaka

Win 11 key 2. bir pcde çalışırmı??

Sizce çalışmalı mo?
  16. habbassaka

Gaming Gen den sistem aldım format atmam gerekirmi?

ben takıntılı olduğum için kendim win yükledim, formatlayarak. içine ne yüklendiğini bilmem gerek.
  17. habbassaka

Windows old silinmiyor

Windows kurulu olan diske sağ tıkla özellikler orada sistem temizliği/windows geçici günc. dosyaları gibi bir yer olucak ordan siliyorsun telefonda olduğum için tam yardımcı olamıyorum
  18. habbassaka

Cmd ile windows etkinleştirmek zararlı mı?

Bilgisayarınız ara sunucu gibi windowsa hizmet ediyor, daha nasıl özetlenebilir. Son kullanıcı tabi hoşuna gidecek çünkü buna teşvik amaçlı yapılmış bir sistem, bilgisayarınız vekil bir sunucu edası görüyor kısaca kullanan kullansın.
  19. habbassaka

Windows 11 geçilir mi?

sen geçme boşver
Top Bottom