Arama sonuçları: *

1. ichbinstolz

bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayımcısıyla iletişim kurun

Formatı UEFI ile temiz kurulum olarak mı attın yoksa ayarlardan bu bilgisayarı sıfırla mı dedin?
  2. ichbinstolz

Win11 pro key için site önerisi.

Sağlamlisans. 2 senedir sorunsuz kullanıyorum OEM key'i
  3. ichbinstolz

Windows Format USB'sine Dosya Atsak bir şey Olur Mu?

Usb ye bişey olmaz hocam. Ama usb ile işiniz bittikten sonra biçimlendir yaptığınızda usb disk bölüntülerini göremeyebilirsiniz. Endişe etmeyin. CMD yönetici olarak çalıştırın usb takılıyken sırasıyla alt alta Diskpart List disk Select disk 3 (örnek) (usb niz hangi sıradaysa) Clean Create...
  4. ichbinstolz

Monster Abra A5 v16.7 son zamanlarda hata vermeye başladı

Kaspersky ile tak tarama deneyin. Eğer virüs yoksa, Sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız oradan Windows'u yukarıdaki ayarları yapmadığınız bir zamandan yükleyin. Ama benim tavsiyem en temizi Usb ile temiz kurulum yapıp format atmak. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız özelden tarif ederim hocam
  5. ichbinstolz

Monster Abra A5 v16.7 son zamanlarda hata vermeye başladı

Hocam emin değilim belki virüs felan yemiş olabilirsiniz. Sağlam bir antivirüs ile tarama yapın. Yada sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız (bu ayarlardan sonra olduğunu düşünüyorsanız) bu ayarları yapmadan önceki bir tarihten sistem geri yüklemesi yapabilirsiniz. Yada en son çare olarak...
  6. ichbinstolz

WİNDOWS 10 HOME LİSANS NERDEN ALABİLİRİM

Saglamlisans ı öneririm hocam. İki yıldır Windows11 lisans kullanıyorum sorunsuz şekilde
  7. ichbinstolz

valorant hata alıyorum

Biostan Secure boot ve Tpm i açman gerekiyor (Eğer Tpm açık ise secure boot u açın)
  8. ichbinstolz

Format atıp aynı ürün anahtarını kullanabilirmiyim?

5 TL lik keyden de çok bişey beklememek lazım aslında. Jetlisans felan OEM satıyor kullanıyorum memnunum
  9. ichbinstolz

Format atıp aynı ürün anahtarını kullanabilirmiyim?

OEM lisanslar anakarta yazılır. İster bilgisayarı sıfırla istersen temiz kurulum ile format at hiç farketmez bilgisayarını lisanslı şekilde kullanmaya devam edebilirsin
  10. ichbinstolz

Sağlam Lisans güvenilir mi?

Masaüstü sistemimde bir buçuk yıldır felan kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Tavsiye ederim
Top Bottom