Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

🆘Flasha win11 atmak VS win10'u 11'e yükseltmek

Tamamdır, çok teşekkür ederim.
  2. ilterisilteris55

🆘Flasha win11 atmak VS win10'u 11'e yükseltmek

Merhaba, Elimde win10 yüklü flash var. Yeni laptopumu win11 yapmak istiyorum. Win10 yükleyip 11'e yükseltmek ile direkt win11 yüklü flashtan yapmak arasında bir fark olur mu? Kapladığı alan bakımından GB farkı yapar mı?
  3. ilterisilteris55

Win10 Tüm Arka Plan İndirmelerini Kapatma

Sabit internetim olmadığı için güncellemeleri iptal etmekten başka şansım yok. Olur da sabit internete bağlanırsam ancak o zaman yaparım güncellemeleri.
  4. ilterisilteris55

Win10 Tüm Arka Plan İndirmelerini Kapatma

Merhaba, PC'yi açtığımda sürekli arka planda sistem indirmesi yapıyor. Görev yöneticisinden bunları tek tek kapatmak zorunda kalıyorum. Bağlandığım ağı "tarifeli ağ" olarak seçiyorum ama yine de bazen indirme yapmaya devam ediyor. Bunu tamamen toptan bir şekilde nasıl engelleyebilirim...
  5. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

Tamamdır, teşekkür ederim.
  6. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

Şu an her şeyi kapattım sadece görev yöneticisi açık. Malum dosya %0.1 kullanıyor. Sorun yok o zaman. Şüphelenme nedenim de pcde 3-5 tane 🏴‍☠️ var.
  7. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

Dosyanın ne olduğuna baktım zaten ve sizin dediğiniz gibi bir işlevi var. Fakat bunun içine virüs girebilir mi diye şüphelendim. Çünkü normalde hep kontrol ediyordum GPU kullanmıyordu PC normal işlerde. Ama şimdi anlık %8-25 arası bir kullanım söz konusu oluyor.
  8. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

Saliselik tarama yaptı tehdit bulunamadı diyor.
  9. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

Bunlar var, imza derken ne demek istediğinizi anlamadım.
  10. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

Mining olma ihtimali var o zaman. Geçen gün Kaspersky ile full tarama yaptım ama bir şey çıkmamıştı.
  11. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

System32'nin içinde
  12. ilterisilteris55

Bu Virüs Olabilir Mi?

Merhaba, görev yöneticisinde GPU kullanım oranı anlık %8-25 arası değişen desktop window managerin içinde virüs olma ihtimali var mı? (Bilgisayarda sadece Google açık.)
Top Bottom