Arama sonuçları: *

• Users: kdrk0
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. kdrk0

Windows eksik gözüküyor

Bu sorunu bende yaşamıştım çok sinir bozucu bir sorun. Yeniden başlat derseniz sürekli kapanıp açılacak ve yeniden bu ekrana gelecek ( bende öyle oluyordu). Bu sorunun çözümü ile ilgili videolar mevcut ordan bakmanızı tavsiye ederim.
  2. kdrk0

Win 11 Geçilir mi yoksa 10 da kalınır mı?

Hocam destek kesilirse ne oluyor ? Bizim kullanımımizı veya performansi falan etkilermi ?
  3. kdrk0

Windows 10'a Dönmek Mantıklı mı ?

teşekkürler değerli yanıtlarınız için...
  4. kdrk0

oyun oynuyorum ve video, film izliyorum. 1716643805 peki ücretlimi win 10 dönmek
  5. kdrk0

Herkese selam, ben bir windows 11 kullanıcısıyım ve windows 11'i fazla hızlı bulmuyorum daha doğrusu sistemimin gücünü fazla hissedemiyorum (sistem:rtx4060-r5600). hemde eskiden windows 10 kullanıcısyken ayarları falan daha çok seviyordum şimdi sistemimin yeni olması sebebiyle windows 11'i...
  6. kdrk0

masaüstünde bilinmeyen dosya çıkıyor

BstShm" dosyası sen oyuna girdiğin anda, masaüstünde oluşuyor. Normalde bu dosyanın, oyunculara gözükmemesi gerekiyor. Oyundan çıkınca da silinmesi gerekiyor. Fakat yaşanan ufak bir hatadan dolayı, dosya hem gözüküyor hem de kendi kendine silinmiyor. Eğer dilersen bu dosyayı kendin de...
Top Bottom